Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez orientacji????

Jaką ja mam orientację? I czy w ogóle ją mam?

Polecane posty

Gość bez orientacji????

Przez całe życie myślałam, że jestem hetero ponieważ wszyscy tacy byli, więc utożsamiałam się z resztą. Jednak doszłam do wniosku, że faceci są dla mnie odpychający pod względem fizycznym :O Uosobieniem piękna są dla mnie kobiety. Mimo to nie pociągają mnie w żaden sposób. Lubię po prostu czasem popatrzeć na ładną kobietę, ale nic poza tym. Czy ja mam w ogóle jakąś orientację? :O

Gość fsfssf
jestes bi albo les

Gość fluxiluxi
chyba jesteś aseksualna :D

Gość ejbisi
Jesteś lesbijką ze słabym libido ;) A tak w ogóle to wg. najnowszych trendów gender studies nie ma czegoś takiego jak tozsamość seksualna. Koniecznosc bycia hetero lub homo jest nam narzucona przez spoleczenstwo. Poczytaj sobie o "gender" i "queer", w szczegolnosci o teoriach Judith Butler.

Gość bez orientacji????
O nie... To w takim razie chyba prędzej jestem bi, bo kiedyś byłam zakochana w facecie (ale wtedy i tak odpychał mnie na pewien sposób jego wygląd)

Gość pomossssia
jesteś POMOSEXUAL tak jak ja :P

Gość bez orientacji????
sprawdziłam znaczenie pomosexual, i stwierdziłam, że taka nie jestem. Ja nie uprawiam seksu z nikim. Nie wyobrażam go sobie z kobietą, a faceci są obleśni :O

bez orientacji???? -> moim zdaniem nie trafiłaś jeszcze na odpowiedniego faceta ;)

Gość aaaaassdd
no właśnie co to?

Gość bez orientacji????
Oznacza osobę, która praktycznie uprawia seks w każdej możliwej formie. Nie uważa się ani za homoseksualistę, lesbijkę, biseksualistę, transwestytę czy kogokolwiek innego. A co do nie trafienia na kogoś odpowiedniego, to nie wiem... Mam już 23 lata. Jednym wyda się to mało, ale według mnie wcale tak nie jest...