Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pristine

durne tematy

Polecane posty

dlaczego na kafe same durne tematy maja wziecie ? a normalne ktore mogly komos pomoc sa olewane :D?

Mnie bynajmniej irytuja czasm te glupie tematy dlatego musze wtracic swoje 3 grosze bo lapie mnie zgryzota...ale pomoc tez sie czasem staram:)

to chyba tylko ja mam tendencje do niszczenia tematow, na moje nie odp, postanowilem sie dorzucic do innego napisalem posta gdzie bylo 120 odpowiedzi i co topic umarl po moim poscie btw jestes kobieta czy facetem ?

Zalezy po co kto tu wchodzi: bowiem mozna dla zabawy, pomocy, ciekawosci, nudy To wszystko kieruje odpowiedz jaka piszemy oraz jaki temat ewentualnie dodajemy Proste:) Czasem zastanawia mnie tylko czy po prostu dla niektorych nie jest to wylacznie rozladowanie jakis swoich potrzeb a ja sie mecze nad elokwentna odpowiedzia i trace nerwy :D ;D ach zycie:)' Ale w koncu na wkacjach nikt mnie nie irytuje wiec przynajmniej mili forumowicze dostaraczja rozrywki;)

Gość fiufiufiutek
bo te normalne są ciągle te same ludzie chyba innych problemów nie maja tylko ciąża, macierzyństwo , zdrada , pierwszy seks i co tam jeszcze wkoło Macieju nudne to jak flaki z olejem to już lepiej się po wydurniać :D

Co za podejscie...nie mozna uogolniac bo to jest wieksze zlo...:D ;D

Zreszta co do rozrywki to licza sie trzy zreczy bez wzgledu z kim

nie uogolniam tylko psize prawde ;] tyle razy sie przejechalem na babach ze mam ich dosc wole isc na piwo z kumplem, proste, nie wiem czmu tak mi bylo dane :D

hahahaha kretynswto sorry ale tak uwazam..co z tego ze spotkalam jakis facetow ktorazy byli no lagodnie mowiac nie dla mnie:) ;)....skoro na pewno sa tez tacy przy ktorych wyjscie z kolezankami na piwo wydaje sie malo atrakcyjne...podobnie w Twoim przypadku:) Masz po prostu zle podejscie:)

"normalność" to pojęcie względne autorko :D

bo kiedy mam jaksi problem pisze to nikt nic nie odp a na durne tematy itd masa odpowiedzi, chociaz watpie zeby na kafe mozna jaki kolwiek problem rozwiazac

Gość olevajka
hmm ciekawy temat rozwineliscie,dalo mi to do myslenia ,ja sie nieraz produkoje bo mi kogos zal a niepomyslalam ze ktos moze jaja sobie robi,ogolnie piszecie bardzo ciekawie pozdrawiam was

rozwiązanie problemu jest zazwyczaj w Twojej głowie :D a na kafe można zapytać co najwyżej o skuteczny preparat na wypadające włosy :)

nawet nie mozna o to ost byl temat mojego autorstwa o wlosach czy podkrazonych oczach i nic ;]

Gość olevajka
znalazlam kafaterie gdy mialam dola weszlam z nadzieja ze tu da sie posmiac powyglupiac,weszlam bo od rana do wieczora jestem sama maz w pracy a ja do kogo geby,doly lapia jak niewiem,jestem tu z tydzien ale albo ja z innej planety albo nikt tu niezartoje? oswieccie mnie troche o co tu chodzi z kafateria? sorki za ortografie mam z nia na bakier

idea byla taka zeby moc tu pogadac o wszystkim ale chyba duzo dzieci powchodzilo.

idea byla taka zeby moc tu pogadac o wszystkim ale chyba duzo dzieci powchodzilo.

musicie sobie znaleźć "stałych" rozmówców, bo jesli chodzi o topiki to w okresie wakacyjnym dominują tematy seksualno-fekalne :D

Specyficzny charkter mowisz...wiec albo wrazliwiec albo zarozumialec... : D ;D ;D..Ja tez zaczelam zagladac od jakiegos wlasnego problemu...ale tez lubie komus pomoc...Studia mam ogolnie skierowane na pomoc ludzia i awsze mi sie wydaje ze spojrzenie kogs z boku moze dac do myslenia...Ale czasem odpisuje na glupie tamaty....ale wakacje sa wszystko sie wybacza;p

Gość dzięki Demii za pogłądy
Zgadzam się z Tobą z wyjątkiem studiów,których nie mam. Na Kafe nie mogę znieść tylko jednego,dołowania osób szukających tu być może ostatniej deski ratunku,totalnie załamanych.

:D . ❤️ Miłość niesie ze sobą wielkie szczęście, o wiele większe od bólu, który przynosi tęsknota. ❤️