Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzicie proszę was

Związek mojej siostry ciotecznej się rozpada ! co ja mam robić ?

Polecane posty

witajcie Mam problem wiem że związek mojej siostry ciotecznej się rozpada. Między innymi dlatego że ON pije teraz trochę się uspokoił ale i tak czasami popija. Wyjeżdża za granice zarabiać pieniądze ale większość pieniędzy co zarobi wsadza w swoich rodziców... tzn w ich gospodarkę jego rodzice nie akceptują mojej siostry ona zresztą ich też nie. On dzisiaj wyjeżdża za granicę tym razem nie do pracy tylko po traktor dla rodziców za swoje pieniądze. Ona powiedziała mi dzisiaj że jak pojedzie to wywali mu manatki za drzwi. Już mu to obiecuje nie raz bo jak można żyć z alkoholikiem ? mniejszym czy większym... Moją po 30 parę lat Mają dwóch synów jeden 14 lat drugi 13. Strasznie się o nich martwię. Dlatego pomyślałam żeby porozmawiać z nim... O tym co się dzieje... może jak z nim porozmawiam to da sobie z wyjazdem spokój ? i z piciem ? chociaż trochę... i zajmie się rodziną która się sypie. Czy lepiej dać sobie spokój ? Proszę doradzicie

up

Zalezy czy masz z nim dobry kontakt, czy Twoja siostra chce zbeys z nim pogadala, i czy uwazasz z eta rozmowa moze cos zmienic, czy jedynie go zdenerowac ze wtracasz sie w nieswoje sprawy....

Gość całkowicie czarny kot
zajmij się swoim życiem wpieraj siostrę, ale nie maczaj palców w nieswoim życiu

No właśnie tego się obawiam że ona może nie chcieć żebym z nim rozmawiała. A czy on by się zdenerwował to nie wiem... Zawsze mi powtarza że jak będę miała jakiś problem czy jakąś sprawę zawsze mogę do niego się zwrócić i że on nigdy nikomu nie da mnie skrzywdzić. Więc myślę jak bym poszła do niego z tą sprawą nie był by zły ale raczej też na pewno nie zadowolony... I postanowiłam dać sobie spokój...