Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorączka sobotniej nocy

jak sprawdzić czy mnie nie oszukuje...?

Polecane posty

hehehe, ja tam chyba tego syndromu nie mam:) ale nie do końca wiem co on oznacza wiec pewności nie moge miec:)

Gość fresh&cool
nie mialam na mysli tego, ze masz poznac nieznajoma z kafe.... tylko, ze jakis facet zalozyl temat, w ktorym pisze, ze zakochal sie w nieznajomej dziewcyznie... takiej ktora znam tylko z widzenia, w tym sensie... i o tym pisalam do Ciebie :)

Gość fresh&cool
Goraczka, napisz juz PO jak bylo, ok? :) naprawde zycze wszystkiego naj i duuuzo szczescia :) 🌻 Mikolaj25 Tobie tez :)

Gość Mikołaj25
Aaaaaa już wiem, który koleś. Ten co w krzakach się chował, analizował "sekwencje otwierania okien i rolet", czy był otwarty lufcik po seksie, maski samochodów sprawdzał i chciał kupić miniaturę śmigłowca z kamerą :D Pamiętam, pamiętam... On chyba nie brał leków, ale i tak szacuneczek dla niego. Mimo, że jest psycholem :P A syndrom kobiety Bonda objawia się tym, że niewiasta myśli, że jest taka piękna, atrakcyjna i cudowna, że ah i oh, a nadal jest sama i nie wie dlaczego :)

no to nie posiadam tego syndromu:) jestem przeciętna i wiem ze nie chce byc sama... ale zeby zmienic cos w swoim zyciu trzeba zacząc działać... problem z tym ze najprostrze sposoby maja bardzo wiele wad i żeby trafic na kogos naprawde watrego zachodu trzeba sie sporo napracowac... umiejetności dedektywistyczne jakie posiadasz moga sie wtedy bardzo przydać:) fresh&cool - na pewno dam znac co z naszego spotkania wyszło:) mam nadzieje że mój wątek zakończy sie happy and'em:) dzięki za udział w dyskusji i życze Ci wszystkoego dobrego