Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiadek

kanapeczki z grilla

Polecane posty

my na deser do grila mielismy dziś kanapeczki, obiad był słaby bo zjedlismy tylko we trojke 5 kg ziemniaczkow z posiekanym koperkiem z mizerią gotowanym kalafiorem i fasolką a do tego kefirek, obiad niby wydawal sie syty ale wieczorem znow nas naszla ochota na kanapeczki. Zrobilam kanapeczki pychota ale na grilu Pokroilam cały chlebek na kanapki o grubości ok.2 cm. [mąz mierzył linika i sprawdzal czy kazda kromeczka pokrojona jest na 2 cm ;)] to takie nasz zabawy kuchenne, do tego dałam tuńczyka ze 2 puszki odcedziłam i wsadziłam do miseczki , i dodałam do tego paprykę pokrojoną w kosteczkę, posiekaną nać pietruszki i drobno pokrojoną cebulę też w kosteczkę. Przyprawiłam do smaku solą i pieprzem. Wszystko dokładnie wymieszałam. Każdą kanapeczkę posmarowałam masełkiem od naszej krówki i nałożyłam farsz z tuńczyka. Kanapeczki ułożyłam na grillowej blaszce i położyłam na kanapeczkach plasterki sera żółtego , Wierzch kanapeczek posypałam papryką w proszku. kanapeczki byly na grillu sie az do czasu aż kawalki serka zoltego zaczęły topnieć . no i mezowi za to ze mi pomagal dala kufel zimego piwa teraz siedzi i pije a ja mysle o kolejnych pysznych kanapeczkach ;)

Gość ale dziadówa

Gość kufel ma 5 litów pojemności
oczywiście

Gość wymarzona
obiadek-widze ze talent z kanapeczkami sie rozwija,no no no ,nie wpadlabym na taki pyszny pomysl.

Gość arrleta
ale nikomu sie nie chce tych wypocin czytac :P

Gość kfhfhef
to wariatka ale nie szkodliwa gorsze jest chamstwo co niektórych

Gość pieróg ruski
lebsze byly te kanapeczki z chlebkiem z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

nikt mnie nigdy tak nie krytykował jak wy :( a ja dopiero uczę sie gotować i jedynie co mi wychodzi w robieniu w kuchni to kanapeczki i suróweczki :( a ze teraz jest pelno warzywek to chce to jakos wykozystac i urozmaic diete i dac wam tez jakas rade a wam sie ciagle cos nie podoba :P

Gość wymarzona
no widzisz obiadek jak to jest,jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil,tak samo tutaj nie wiadomo co by jedli.

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
a mężuś cie posuwa po takich kanapeczka na stole kuchennym? Ma sile na sex, czy dojada po kryjomu ? Jakie macie jeszcze zabawy w kuchni, zaspakajasz się ogórkiem?

Gość Aureussss
Obiadek! nie przejmuj się tymi zazdrośnikami. Kanapeczki z Grilla są pyszniutke jak zwykle. We ❤️ You Obiadek:):):):)!

to napiszcie mi co mogę zrobić z jajkami bo mam ich chyba z e sztuk 500 a nie używałam ich do wieczornych kanapeczek, Dopiero w piątek jadę na targ je sprzedać.

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
ile masz lat ze nie wiesz co sie robi z jajcami?

Gość Jjjjl
Może je na jajeczniczkę daj. A część na przykład weź tzn białko ubij i jakiś pyszny biszkopcik z owocuniami:):)

to jutro na sniadanie zrobie jajecznice z posiekanym szczypiorkiem ;) a mam duzo truskawek to postaram sie upiec ciasto, dzieki 🌻 moze zrobie nalesniki ;) tylko ze nie mam czasu

Gość jajeczniczka ze 150 jajeczek
po 50 na osóbkę, nie tuczy :)

te jajeczka same sie rozpływają w ustach bo to od moich własnych kurek zielononóżek, po nich sie nie tyje a za to sa bardzo odżywcze i smaczne ja uwielbiam te jajeczka i moge je jesc, jesc i jesc ;) A nawet jakbym przytyla to tym sie nie przejmuje i mam gdzies diety i głodówki, dupowki ;)

Gość zabi krol
a moze tak fiuta wysmarowac maselkiem i przelozyc listkiem salatki, na koncoweczke 2 plasterki salatki ulozyc:) Wysmarowac majonezikiem troszeczke popieprzyc, ale nie solic, bo spermusia sama w sobie jest slona, wiec tylko by przesolone bylo! ??? Pasuje?

Gość arrleta
otwieram lodowke a tam kanapeczki

Gość nata...........
zabi król ::D:D:D dobre

Gość pieróg ruski
dobre zabi krol :classic_cool: ale sie usmialam bo te kanapeczki juz byly nudne :)

ej obiadek na takie wykozaczone kanapeczki to i ja się piszę :)

Gość Jossiff z Cali4nii
Summer:D:D:D "to nie snajper to jajko!" Obiadek musi przeanalizować ten artykuł by uniknąć uszczerbku na zdrowiu ;) :D

Gość Jossiff z Cali4nii
Summer Jesteś? :D :D Obiadek musi wiedzieć iż niektóre jajka mogą być niebezpieczne i należy uważać:D:D