Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjhadn.jsamndasjmn

DEPILACJA WOSKIEM

Polecane posty

Gość sjhadn.jsamndasjmn

mam pytanie do depilujacych woskiem albo depilatorem: wiadomo ze wloski jak rosna to nie wszystkie sa wyrosniete w tym samym czasie, czesc jest pod skora, jak wyrwie sie te ktore wyrosly to niby odrastaja po 4tygodniach ale te ktore byly pod skora juz sa na zewnatrz, czasem za male zeby lapna je wosk albo depilator, zostaje wiec golenie jak sobie radzicie? golicie te wloski czy czekacie az bede na tyle dlugie zeby je wyrwac?

Gość sjhadn.jsamndasjmn
?

Gość sjhadn.jsamndasjmn
?

zalezy jaki maja kolor,jak sa jasne,to czekam az podrosna na tyle,zeby je wyrwac,a jak ciemne to niestety gole...

Gość ja woskuje..a potem po kulku
dniach, jak wyleza te ktore byly pod skora, traktuje depilatorem, mniej boli, bo sa ciensze i delikatniejsze, no i jest ich mniej , na jakis czas mam spokuj.

ja wloski wyrywam peseta (wiec teoretycznie dziala to tak samo jak depilatorem) a wloski odrastaja juz za 2-3 dni. Pojedynczo, nie tak na hura wszystkie. Czy wy tez tak macie??

Gość maya123
Ja przestałam się już bawić w depilator itp. bo mnie to właśnie irytowała, że te włoski tak rosną dziwnie - teraz mimo, że częściej to używam maszynki i tyle, Zastanawiałam się nad depilacja laserową ale nie wiem czy się zdecydować.