Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avicena

roznica wieku

Polecane posty

Gość fresh&cool
moze ma to glebokie korzenie w modelu patriarchalnym, gdzie mimo wszystko facet zawsze byl gora... no i tez kwestia zdolnosci rozrodcznych... poza tym to kobiety sa bardziej sklonne mowic, ze wyglad nie ma znaczenia, co jest bzdura.... :D

Gość fresh&cool
sluchajcie kobiety, kilka dni temu w tvn style byl program z cyklu 'kobieta na zakrecie" . nie widzialam poczatku, ale meritum sprawy jest taka, ze babka zwiazala sie z duza mlodszym facetem, dla ktorego swego czasu byla opiekunka podczas kolonii :D on stale szukal z nia kontaktu, ona sie nieco obawiala, ale czula, ze cos jest na rzeczy, cos ja ciagnelo... no i sa razem.. po slubie z dzieckiem. szczesliwi. przynajmniej w tym programie :D ktoras z Was widziala toto?

Gość avicena
ja czytałam na necie..ktoś mi podesłal linka..o tej parze....ale nikt nie mówi że wygląd nie jest ważny...dla mnie bardzo wazny...mam rozmiar 36..zero cellulitu gładka skóra....delikatna urode......jemu bardzo sie podobam.....,zaczepiaja mnie faceci..podrywają...nawet na jego oczach...oczywiscie młodsi

Gość fresh&cool
no ale w czym problem tkwi? obawiasz sie czego? trwalosci takego zwiazku czy............ ?? czego :)

Gość avicena
podobam mu sie bardzo bo jestem atrakcyjna..,ale boje sie co bedzie za 30 lat?tego sie boje....

Gość fresh&cool
ale jesli bedzies z rownolatkiem to tez nie bedziesz wiedziala co bedzie za 30lat... takie zycie... wiem,ze nie mozna dzalac pochopnie i bezmyslnie,ale czasem nasza zmora jest to, ze zyjemy albo przeszloscia albo przyszloscia, a rzadko terazniejszoscia....

hmm. w sumie nie mam dużej wiedzy na ten temat. mogę jedynie powiedzieć, że znam taki przypadek. facet 38 lat. kobieta 22. z początku niby wielka love story. słodkie prezenciki i w ogóle. Rok stażu ona wyjechała na tydzień. przyjeżdza do niego a on w łóżku z jakąś siksą. życie. stara fujara poszła na zieleńsze pastwiska. :D .

Gość mam starszego mężaaaa
o 20 lat. I jest cudownie. Nie wiek się liczy :) Oczywiście nie mówię o skrajnych przypadkach typu 40-latek z 15-latką, ale o miłości między dorosłymi ludźmi.

Gość jagodaczarna
20 lat? to on mógłby być twoim ojcem...

Gość Godzina wczesna lub późna
Ja mam 29 lat a moja kobieta 44 i za kilka tygodni planuje jej się oświadczyć. Powodzenia więc i Wam :P

Gość Oblivion
Up