Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakala

Jestem przystojny ale sie jakam:(

Polecane posty

Gość jakala

Chyba zostane do konca zycia sam Mam 28 lat 188cm jestem przystojnym brunetem Opiekunczy wrazliwy wysportowany mogacy dac szaczescie 2 ososby... Tyle tylko ze sie sie JAKAM :( wole milczec niz mowic a mam tyle do opowiadania :( a uchodze za malo mownego :( to niesprawiedliwe Czasem nie mam odwagi podejsc do kobiety poderwac ja bo wiem ze zaczne sie jakac albo bede mowil bez sensu przez to jaknie Same kobiety mnie podrywaja a ja nie reaguje bo boje sie odezwac:( Logopoda nie pomoze nie wiem jak sobie poradzic Pracuje kase mam urode takze tylko te glupie jakanie sie Ktos sie jakos wyleczyl z tej glupiej przypadlosci ??

Gość a skąd jesteś ..
????

Gość heyyyyyyyyyyyyyyyyy
Maciuś zzzzzz klanu tez się jaka aaaaa wszycy go kochają i ma powodzeniiiiiee ;)

redaktor naczelny GW, Michnik, jąka się przeokropnie, a słyszałem jak rozmawiał po francusku, bez zająkniecia....apropos, gdzieś czytałem, że gdzieś leczy się jąkanie, poprzez mówienie, tak jakby sie śpiewało....

Mój facet też jest śliczny i bardzo przystojny i też się jąka z tym że moze raz dwa razy dziennie mu się to przydazy a tak sobie świetnie z tym daje rade , w każdym razie poznałam go i pojkochałam pomimo tego. Głowa do góry

Gość hmmmmmmmm mowie
mam kolege. jest sliczny , zajebisty i tez sie jąka..... ale mi sie to strasznie w nim podoba.. jeszcze bardziej mu dodaje uroku :D rzecz gustu...

Gość a ja jestem samotną
logopedką i nie mam nic przeciwko jąkającemu się przystojniakowi ;-) Masz złe podejście, jąkanie to nie koniec świata :-) A dlaczego uważasz, że logopeda nie pomoże, ja jakoś pomagam jąkającym się... spróbuj a potem wydawaj opinie, spróbuj a może akurat Ci pomoże :-)

Oczywiście, że to jest do wyleczenia:) Polega na terapii z użyciem odpowiednich technik relaksacyjnych u logopedy. Nie zastanawiaj się, znajdź dobrego logopedę i powodzenia 🖐️

Gość też się jąkam
A zna ktoś dobrego logopedę w Gdańsku?

twoim problemem nie jest to , ze sie jakasz tylko to , ze uwazasz to za problem :) przejdz sie do biblioteki i spytaj o ksiazki typu "potega podswiadomosci" murphy'ego albo "inteligencja emocjonalna" golemana powinny cie podbudowac. a kiedy poczujesz sie pewniej bedziesz mogl spojrzec na swoj problem trzezwym wzrokiem wiesz , co mam na mysli.

Gość jakala
Problem w tym ze logopeda raczej nie pomorze.. Chodzilem jak bylem maly i jakanie sie zmniejszylo.. U logopedy potrafie nie jakac :/ Wkurza mnie to ze jak czuje ze sie przytne to uzywam inneslowo aby sie nie przyciac a sens zdania pozniej wychodzi jakby mowil glupek :/ W pabach badz na imp gdzie sie napije odwaga przychodzi W tedy poznam na ogol fajna kobiete Potrafie to skontrolowac i normalnie pogadac.. Pojsc do niej do mieszkania itp ale w dzien ? w normalnym zyciu nie potrafie tego kontrolowac..

Gość jakala
jakanie przychodzi w sytuacjach stresowych tylko i wylacznie w tedy Takze mialem zwiazki ale zwiazki opieraja sie takze na rozmowie :( nie tylko na seie Lubie mowic lubie sluchac ale ja nie potrafie opowiedziec zabawne rzeczy ktore sie wydarzyly w ciagu dnia ITP Bo wychodze na niedorozwoja ze swoim jakaniem sie:(

Gość jakala
Pewnosc siebie w zyciu mam Nie jestem sierota nie radzacy sobie w zyciu Mysle ze zarabiam wiecej niz wy jestem cwany w zyciu i jakos sobie radze ale mam problem jaknia sie Ktore bardzo mnie IRYTUJE :( Chialbym sam kiedys podejsc do dziewczyny ktora mi sie podoba i zaproponowac jej wspolna kalacje drinka itp ale nie potrafie :( przez jakanie zrezygnowalem z mgr i pojscia na licencjonowangeo posrednika w obrocie nieruchomosci bo nie wyobrazam sobie JAKAJACEGO posrdnika ktora dzowni do kliento i sie jaka sie.. Gdyby nie to jakanie bylbym w zyciu kims :(((

Gość maciusz
cooo sssie stalo alle cccooo sie ssstalo ???? dddac ssrubrokkret ?

Chlopie tu nikt Ci nie pomoze Potrafia sie nasmiewac i tyle Nie doradza wola oceniac czyjes zdjecia twrzy czy tez penisa.. Tu na kafe wiekszosc siedzi dzieci co nie maja nic do powiedzenia:( Trzymaj sie i powodzenia moze kiedys ci minie..

Gość Solumm
Ale to nie stanowi tak wielkiego problemu jak myślisz.Nie skreśliłabym chłopaka,który podoba mi się,ma fajny charakter ale się jąka.Starałabym się,aby czuł się w moim towarzystwie tak dobrze,żeby nie wpędzać go w stres i co za tym idzie jąkanie.Mam kolegę ,który się jąka i jest duszą towarzystwa.Bardzo go lubimy,imprezy z nim należą do najlepszych:)

Gość moim zdaniem jako M
ja nie widze problemu. mam kuzyna ktory sie jaka, jest srenio przystojny a ma fajna dziewczyne i jest dusza towarzystwa. nikomu nie przeszkadza to ze sie jaka (a ma tak od podstawowki)

Gość Solumm
Nie przejmuj się tym.Jąkanie nie skreśla Cię u kobiet,tych atrakcyjnych też.Dla mnie to nie stanowi problemu.

Gość wiec nie zakladaj tego
a mi nie przeszkadzałoby Twoje jąkanie :) tak jak juz ktos wyzej napisal - rzecz gustu ;)

Gość rrrrr555
mój mąż się jąka Na początku naszej znajomości żal mi go było, a teraz potrafi tak język rozwinąć, że aż uszy bolą. Obraża jak cham i jakanie mu w tym nie przeszkadza.

Jąkającym się bokserem jest również Mike Tyson, a spośród zagranicznych piłkarzy ten problem ma z kolei Romario. Jąkają się także aktorzy - na przykład Eric Roberts i Bruce Willis. Wśród nieżyjących już znanych osób, które jąkały się należy wymienić między innymi Mojżesza, Arystotelesa, cesarza Klaudiusza, Izaaka Newtona i Karola Darwina, Winstona Churchilla i Marylin Monroe Oni dali rade :)))

Gość a ja się kiedyś zakochałam
w żonatym blondynie (a wole ciemnych), po zawodówce ze wsi (jestem po studiach), ktory sie jąkał, bo był przystojny i miał fajny tyleczek, był zabawny itd był taki czas, że widywalismy sie przy pewnych okazjach tkwił mi w głowie kilka lat wtedy żałowalam, ze nie jest moim męzem wiem, ze moze pierwsze wrazenie robisz świetne, jesli jestes ładny i przystojny, drugie moze być troszke mniejsze, ale jesli bedziesz pełen poczucia humoru i luzu, to jakanie nie powinno być problemem w kontaktach z dziewczynami mysle, ze łatwiej byloby poznac Ci kobiete, ktora zna Ciebie pośrdenio, lub z widzenia, wie, ze sie jakasz i tym jej nie zaskoczysz ale oczywiscie nie powinienes sie ograniczac jesli chodzi o posrednictwo, czyli rozmowy telefoniczne min., to masz pewną racje ale za to zobacz, jakie masz atuty, ktorych nie mają niejakały i nie uzywaj tego słowa lepiej jakajacy sie