Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent tylko jaki?

Co dla żony na rocznicę ślubu?

Polecane posty

Gość Brawo mężu
Widzę,że dochodzisz do sedna.Nie polecam sztućców,patelni,miksera( i kremu na zmarszczki).To są rzeczy potrzebne w domu a nie dla żony.Nie wiem, co lubi Twoja żona,z pewnością coś co chciałaby mieć,a nie kupi sobie sama.Podpytaj może jej koleżanek,kobiety czasem gadają na takie tematy.

zrob kolacje z czerwonym winem i kanapeczki z chlebkiem z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość też nie wiem co
co dla żony / męża na rocznicę ślubu??

Gość alideco
Romantyczna kolacja to jest pomysł, z pewnością rzecz przygotowane od serca są urocze. Jeśli masz ochotę ją zaskoczyć to może zorganizuje jakiś wyjazd. Może Pojezierze Brodnickie, ja ostatnio odkryłam te tereny w Polsce, tam można się zatrzymać w tym kurorcie Głęboczek. Ponoć można tam skorzystać z winoterapiii - myślę że taki zabieg każdej kobiecie się spodoba :)

Gość jukrecja
Faktycznie jakiś wyjazd jest bardzo dobrym pomysłem. Ja chętnie pojechałabym na taki drugi mini podróż poślubną , nawet jeśli miałaby trwać niecałe dwa dni. Coś takiego jest całkiem niezłym pomysłem na romantyczny wypad - http://www.primaveraspa.pl/szczegoly-nowosci&subgo=175&tytul=W%20marcu%20ceny%20topniej%C4%85.html

Gość hkhjkhjhjhjhjhjhjhjhj
czesc jak cos to mam na sprzedaz piekna walizke sztuccy z niemiec kosztowała 1000 euro , sprzedam za 500 zł bo nie mam z nia co zrobic a mi nie potrzebne takie drogie , jest cały zestaw , zdjecia moge przesłać na maila rybnik.com.pl@o2.pl