Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madusiaaa

Przyjaciółka

Polecane posty

Gość Madusiaaa

Cześć. Od jakiś 5 lat przyjaźniłam się z pewną dziewczyną. Zawsze mówiłyśmy sobie o wszystkim pomagałyśmy sobie w kwestii chłopaków, aż nagle ona znalazła sobie chłopaka, ja również i przez to bardzo rzadko się widywałyśmy, nie miałyśmy czasu dla siebie stałyśmy się dla siebie chamskie itp. W końcu moja przyjaciółka jeżdżąc z mną w autobusie zaczęła traktować mnie jak powietrze a nawet znalazła sobie na moje miejsce inną koleżankę z którą wcześniej się kolegowałyśmy miałam nawet uczucie, że ta koleżanka buntuje ją przeciwko mnie. wszystko zaczęło się sypać i od około maja zerwała ze mną przyjaźń i rozpowiedziała paru osobą coś na mój i mojego chłopaka temat... Bardzo mi na niej zależy i chciałabym się z nią przyjaźnić ale nie wiem co zrobić żeby było dobrze.. ;( Pomóżcie mi..

Gość Madusiaaa
Nikt nie ma żadnych pomysłów jak to naprawić ?

Gość anka szklanka pur blanka
madusia taka pogoda a ty nie w piaskownicy?

Gość fajna?
na piaskownice za gorąco, dzieic sie spieka

skoro tak się stało to znaczy że ta osoba nigdy tak na prawdę nie była Twoją przyjaciółką co najwyżej dobrą koleżanką ....przyjaźń nie rozpada się ot tak bez przyczyny a jedynym powodem miałoby być to że obie znalazłyście sobie facetów na siłę nic nie zrobisz ...więc daj sobie spokój z tą pseudo przyjaciółką ....szkoda tylko że nie potrafiłyście sobie powiedzieć o co biega i czemu Wasze drogi się rozeszły aż do tego stopnia że obie chamsko postępowałyście względem siebie ...nic przecież nie dzieje się bez przyczyny

Gość Madusiaaa
Pani wodnik..... Dzięki za odpowiedź. W sumie to myśle, że może to też troche moja wina, ponieważ wybrałam inne technikum niż ona i pomału wszystko zaczęło się sypać.. :/ Bardzo mi na niej zależy, ale nie wiem czy da się to naprawić w końcu ona teraz spędza dużo czasu ze swoim chłopakiem i koleżanką i nie ma czasu ze mną porozmawiać.. :/

Gość Wierny.
Taką przyjaciółkę to ty sobie daruj bo widać, że nigdy jej na Tobie nie zależało..