Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakocałem się w niej .....

SPRÓBUJCIE ZNALEŹĆ PIĘKNIEJSZĄ DZIEWCZYNĘ

Polecane posty

Gość ab7
a brunetka z dużą pupą, dużym cycem i niebieskimi oczami może być ? :p dodam, że bez silikonu

Gość zakocałem się w niej .....
Co prawda wypowiedź z 21:03 to podszyw, ale tak prawdziwy, że się z nim zgadzam.

Gość zakochałem się w niej .....
do -> a tu foto Tak, be Photoshopa. I wg mnie, jest nadal WYBITNIE piękna. Uwielbiam ten typ, gdyby nie była mężatką to chyba bym się jej oświadczył ;)

Gość bumbumbumbum
ładna :) niebieskooka blondynka z wydatnymi ustami moja dziewczyna ma taka sama urode tzn bardzo podobna bo jest mlodsza i ma dluzsze wlosy... ale typowy slowianski typ :) one wszystkie sa sliczne :) ale moja podoba mi sie najbardziej dlatego ze jest moja.... :)

Gość a tu foto
Oswiadczyl nie znajac charakteru buahahaha no i te silikonowe cycki sa takiew podniecajace ze az zygac sie chce lubisz ten typ czyli tez siwe odrosty? :D

Gość do a tu foto
Jak mąż z nią wytrzymał tak długo, że mają już trójkę dzieci, to raczej złego charakteru nie ma :) A w Jej urodzie wad nie widzę.

Gość a tu foto
poza tym slowianski typ urody to tez jasna cera, ktora trudno sie opala :D ona pewnie miala ciemne wlosy kiedys bo ma taka ciemniejsza karnecje... Boze co za idioci

Gość hej bumbumbumbum
daj fotki swojej dziewczyny ;)

Gość oj dzieci dziec
nawet okreslen poprawn9ie nie uzywacie :D Słowiański typ to podłużna, ale nie wyychudzona twarz, pieknie zarysowane brwi, włosy - nie są ani bardzo jasne, ani płowe, nie są też radykalnie ciemne, ale rudawe. Zobacz na zabytku z Gniezna: cztery narody skłądają hołd Ottonowi III - Germania jest ukazana jako jasna blondynka, a Słowiańszczyzna (czwarta, czyli pierwsza od końca) jako pełna rudo-kasztanowatych włosów o niezbyt jasnej cerze

Gość do oj dzieci dziec
Czyli już wszystko jasne: nie warto startować do nikogo innego niż Szwedki, Norweżki, Finki, Dunki i Islandki :classic_cool:

Gość bumbumbumbum
no to niemiecki typ :D nie wiem sam czmu sie tak utarlo bo z tego co slysze wiekszosc tak mowi.. :X? ale pewnie sie nie znaja :D teraz bede wiedzial :D dzieki za informacje :D

Gość ojojojojojojojjjojo
zeta jones od niej ładniejsza

Gość michelleeeeeeeeeeeee
sztuczna i wygląda jakoś staro, kojarzy się z typową wredną suka... nic ciekawego... ale ładna raczej, nie mozna powiedziec, ze nie

Gość dopóki oni nie uznają
taniej ci wyjdzie jak kupisz sobie lale na zamówienie udajacą zywą wybraną postać!takie siksowate typki gustuja w takich okazach,bo tak to jest jak mózg na poziomie biedronki a h...chce dogonić czestotliwosć kolibra....DZIęCIE BOżE!!!

no ładna jest.. :) troszke nosek dlugi ale usta odwracja uwage od niego :) moze dlatego ze ma okulary? ...co z tego ze ladna.. na 99% nieosiagalna :D

Gość Dita von Teese ma czarne włosy
nie podoba mi się aż tak bardzo, wolę blondynki :)

Gość do TakaJednaOnaEhh
żadna z dziewczyn, które zostały tu "opublikowane" nie jest osiągalna. inna sprawa, że są nieosiągalne, bo są piękne.

Gość o rzeszty
ta dziwczyna jest ladna, nie klasyczna pieknosc moze, ale fajna ma buzie. tyle, ze tak naprawde jej uroda jest przyslonieta absurdalnie ciezkim i nienaturalnym makijazem (te umazane na czarno oczy i brewki jak kreseczki :D ), upicznione wlosy, ze chyba lepiej nie dotykac, biust jakis usztywniony w jednej pozycji troche dziwnie ... podziwiasz nie urode dziewczyny, tylko sprawnosc jej wizazysty ;)

poprawka.. sa nieosiagalne bo sa slawne i nie interesuja sie zwyklymi kmiotami.. sorki za wyrazenie :) ale one tak mysla na temat zwyklych facetow.. a dziewczyna jesli jest ladna nie znaczy odrazu ze nieosiagalna...:) poprostu liczy sie podejscie :) niekidy ladne dziewczyny maja brzydszych chlopakow i odwrotnie..:) ale pomazyc o takiej aktorce czy innej slawie zawsze mozna hehe :D