Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik1212

Kupiłam dziś drukarkę laserową hp p1102.

Polecane posty

Gość kasik1212

Czy ktoś ma taką, zadowoleni jesteście?

Gość kto tutaj lubi no kto
lepiej było starego strucla kupić ;) jakieś 2300 2200 :)

Gość kasik1212
Zanim toner mi sie zużyje to beda już podrobki za 10 zl wiec sie nie martwie tym. Chodzi mi o to czy ktos kto ma taka drukarke jest z niej zadowolony?

Gość kto tutaj lubi no kto
Toner starter nie jest na 1600 stron a na mniej np 1000. Poza tym jest to nowa drukarka i nie ma dupleksu, jest tania, więc może być kłopotliwa w utrzymaniu.

Gość kasik1212
W jakim sensie moze byc klopotliwa w utrzymaniu?

Gość szefo
no cóż też się w to wmanewrowałem , obecnie można kupić toner na 3000 stron co mnie np zadowala , trochę nie tani jest ale jeżeli chcemy biegać jak ze sraczką do punktu ksero jednak oszczędzimy fakt że można by więcej ale myślę że ta drukarka to jest dokładnie to samo co 1005 z hp widzę w niej parę ulepszeń ogólnie myślę że nie będzie z nią kłopotów

Gość karinos8383
Opłacało Ci się kupować coś takiego? Lepiej było wziąć drukarkę jakąś od Epsona, z systemem ITS. Ja mam model L365 - jest mega tani w utrzymaniu, a drukuje świetnie. No i miałaś szansę na promocję, bo Epson za zakup i rejestrację sprzętu przedłuża gwarancję do 3 lat.

Gość robin81
A jaką? Bo ja też lubię Epsony i polecam. Przez przypadek ta drukarka trafiła w moje ręce, a okazała się strzałem w dziesiątkę. A jeśli chodzi o promocje u nich to faktycznie - jest tego dużo i są bardzo fajne. Do końca czerwca obowiązuje także ta http://www.epson.pl/msoffice . Dają na rok klucz do subskrypcji pakietu Microsoft Office 365 Personal przy zakupie i rejestracji niektórych modeli.

Gość gość
kilka lat temu kupiłam HP k209 dość dobra drukarka a oryginalne tusze hp703 kosztują tylko ok 30-40zl za każdy, dużo można wydrukować