Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beRta93

help!

Polecane posty

WItam Wiatm xd wiem ze tu juz duzo podobnych spraw bylo poruszanych ale mimo to napisze jescze raz=] potzrebuje pomocy bo chce schudnac.. niby wiem jak za to sie zabrac ale brak mi trwalszej motywacji. Mam 17 lat 162 cm wzrtu i 81 kg wagi =/ wiem przesralam sobie ale chce to zmienic... pomozecie??

zebym jescze duzo jadla.... ;/ w ciagu aclego dnia [do godziny 19] jem ; 2 kromki chleba z bialym sererem, 3 jablka, zupe, 3 mlode zmieniaki, maly kawalek miesa i TYLE!!!!

Gość yyyyyyyyyyhhyyyy
a moze tak fiuta wysmarowac maselkiem i przelozyc listkiem salatki, na koncoweczke 2 plasterki salatki ulozyc Wysmarowac majonezikiem troszeczke popieprzyc, ale nie solic, bo spermusia sama w sobie jest slona, wiec tylko by przesolone bylo! ??? Pasuje?

Gość gosssss
Ech ludzie są okropni... po co się odzywać jak nie potraficie pomóc... Nie dobijaj się! Mam to samo. 21 lat, 170cm wzrostu, 80kg i brak trwałej motywacji do schudnięcia... moje całe życie to odchudzanie się... zwykle kończy się na tym, że od jutra...

heh akurat takimi co nic nie wiedza a sie odzywaja to sie malo przejmuje.. bo po co przejmowac sie nikim?/ hehe 3 razy udalo mi sie cos wiecej zrobic ale to trwalo jkaies 3 tygodnie moze miesiac i potem sie konczylo... na dluzsza mete nie umiem znalezc motywacji.. ale chce to zmienic =]

Gość gosssss
mnie sie udalo pol roku temu... zrzucilam ok. 15kg... przez kilka dobrych miesiecy sie staralam... wypelnialam czas sportem roznego rodzaju i innymi zajeciami zeby nie myslec o jedzeniu. I postanowilam sobie, ze bede gotowac obiady. I jak gotowalam wymyslnie, ale zdrowo to przynajmniej nie podjadalam. Niestety pozniej byla zima, ogarnelo mnie lenistwo, kilogramy wrocily i nie potrafie sie na nowo pozbierac... ale musze! i nie chce zadnych diet cud. Chce po prostu zdrowo i regularnie jesc juz zawsze. I przede wszystkim pozbyc sie lenistwa. Zeby miec wiecej motywacji do sportu... tylko jak sie przemoc na nowo?

heh.. dlugo to trwało?? ja tez nie mam motywacji ale wiem ze musze to zrobic...