Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa kierunki

Prawo i psychologia! Czy to dobry wybór? Jaki trzeci kierunek?

Polecane posty

Gość dwa kierunki

Trzeci rok prawa i drugi rok psychologi. Teraz myśle o 3 studiach, prosze o rade-może resocjalizacja? dobrze uzupełnia się i z prawem i z psychologią :)

Gość a masz tyle siły?

Gość dwa kierunki
Oczywiście, im lepsze wykształcenie tym lepsze zarobki. Później gdy skończyłabym już 3 kierunek myśle również o doktoracie jak i jakiś studiach podyplomowych.

Gość sratata bum cyk
jasne, prawo pogodzisz z jeszcze dwoma kierunkami? nie wierze :o

Gość dwa kierunki
Tak, pogodze. Studiuje prawo, psychologie a teraz myśle o trzecim. Więc prosze o rade. Zastanawiam się czy resocjalizacja to dobry wybór?

Gość dwa kierunki
Uda mi się pogodzić 3 kierunki, bo oceny zdobywam nieuczciwie - nie zdaję normalnie egzaminów, tylko obciągam profesorom. Mam taki cennik: Obciąganko - ocena 3 Lodzik - ocena 4 Sex - ocena 5 więc nie dziwcie się, że chcę iść na 3 kierunek. Planuję też iść na 4 i 5 w przyszłości.

prawo dzienne z innym dziennym kieryunkiem da sie pogodzic na pewno Bylo u mnie na studiach dosc duzo osob i studiowali np prawo i fizyke prawo i polonistyke prawo i filologie angielska prawo i politologie Da sie na zajecia chodzic nie musieli obowiazowayly ich tylko egzaminy czesc jak miala jakies podobne przedmioty na tych 2 kierunkach mogla sobie przepisac najlepiej wychodzili na tym ci co studiowlai jednoczensie prawo z socjologia badz politologia Natomiast czy ktos jest w stanie pogodzic 3 kierunki to nie wiem chyba ze wlasnie wszystkie pokrewne