Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzonazyciem:)23latka

fajnie jest miec kase

Polecane posty

dzisiaj postanwowilam ze musze zmienic kolor wlosow i zrobic sobie grzywke wisadlam w taxowke pojechalm do salonu -ekslukzywny latali przy mnie zapalcilam 140zl wyszlam poszlam sobie obok na solarium wydalam 22zl z olejkiem przyspieszajacym opalanie a potem znowu spowrotem taxi i znowu 20zl :) a dzisiaj na allegro zamowilam jeszcze paski do wybielania zebow:80zl i umowilam sie na kuracje nawilzajaca wlosy na nastepny tydzien:) musze jeszcze kupic olejek do stylizacja za 125 zl fajnie jest miec kasiorke ,a najfajniej jest miec kasiorke i nie pracować -ja tak mam czasami czuje sie jak paris hilton:)

mam bogatego meza jestem jenni duzo osob mnie tu kojarzy:):P

teraz jest rowne 50:P)

ja tez mam kase Jakos te drobne rzeczy mnie nie ciesza Moge pojechac na IBIZE ale po co ? Nie cieszy mnie to Nie mam z kim sie cieszyc zycie a wydawanie kasy nie cieszy depresja czy co:/ :(

Gość facet_facet
A JESZCZE FAJNIEJ NIC NIE ROBIC ZE SOBA A DZIEKOWAC MATCE NATURZE ZA TAKIE CUDOWNE CIALO - KASA CZASAMI NIE WYSTARCZA - A MATKA NATURA JAK NIE SZZCEDZILA TO WYSTARCZY

Gość fajnie jest

Gość pajacyk czerwony
poszlas do fryzjera i zaplacilas 140zl? To kto cie robil? uczennica? Ja jak ide do salonu to za samo obciecieplace 400... no fajnie miec kase, ale to masz niestety maluuuutka :) (moj fryzjer to nawet za uczesanie bierze wiecej. A do solarium widze ze chodzisz otwartego dla wszystkich? To tez troche wstyd. Ja chodze do klubu, ktorego z mezem jestesmy czlonkami, przynajmniej wiem ze nie spotkam pospolstwa na korytarzu... I taksoweczka do domu? Ja dzwonie po meza samochod i wiezie mnie tam gdzie chce, nie musze dzwonic po taksowke i czekac az laskawie przyjedzie :)

Gość pajacyk czerwony
jak to fajnie jest sobie pomarzyć :)

Gość pajacyk czerwony
co do paskow na alegro to nawet nie bede sie wypowiadac, wstyd!

Gość pajacyk czerwony
dlaczego czujesz potrzebe podszywania sie pode mnie? niektorzy maja naprawde fajne zycie, ja dodatkowo pracuje i realizuje sie zawodowo, chociaz nie musze, maz swietnie zarabia, ale widac ze co dwie wyplaty to nie jedna :) Ja nawet jako studentka placilam 200 zl za ciecie, tak sobie mysle wiec za kolor 140... sasiadka mojej babci tyle bierze ;)

Gość autorko......
nic nie robic i miec kase? a dupy kto daje facetowi zeby te wszystkie rzeczy miec? pewnie mu obciagsz za kazda 100:))

Gość napoczatekdnia
fajnie to nie jest bo jestes znudzona zyciem. A po za tym ile razy mozna do tego fryzjera latac, czy do innych sklepow - nuda.

Gość autorko......
wstydziuch, fajne cialko masz:)

140 za fryzjera to nie jest dużo :P u "eksklyzuwnego" zapłaciłabys ok 500 za coś takiego ten Twój był po taniości :) hehehe

na jakich farbach pracuje ten fryzjer to ci powiem czy nie przepłacilaś? :) i jaki olejek do opalania do opalania? powiem ci czy był ekskluzywny? troche sie na tym znam....

Gość boski_szakal
Ale wicohę robicie... Do fryzjera chodzicie? Takiego co 400 za czesanie bierze? Tfu, biedota! Po pierwsze: u nas w stolicy nie chodzi się do fryzjera, tylko do STYLISTY!!! Fryzjer jedyne co w stolicy robi to mojego Yorka strzyże ( za 500zł, a jeśli obrabia mu pazurki to 700) Po drugie: STYLISTA nie bierze 400zł za czesanie jak jakiś fryzjer ze wsi, tylko ewentualnie zgodzi się na 1400zł za obejrzenie fryzury. Po trzecie: chodzenie do solarium to obciach, ja swoją suczkę zabieram na Bali (wy z prowincji nie wiecie nawet gdzie to jest) jak chcę żeby się świnia ładnie opaliła. Po czwarte: nie pozwalam żeby wracała do domu jakąś taksuwką jak jakaś byle lepsza szmata z prowincji, wysyłam zawsze po nią szofera w moim Jaguarze. To tyle w temacie, a wy zamiast tu pisać o fryzjerach idźcie lepiej liczyć bilon w portfelu!