Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejaaaaaaaa

Nie umiem rozmawiac z osobnikami plci meskiej

Polecane posty

Gość beznadziejaaaaaaaa

W OGOLE. Nigdy nie wiem jak sie zachowywac w obecnosci mezczyzn, nie wiem co mowic, jestem zestresowana i sztywna. Nigdy z nikim nie bylam i chyba nigdy nie bede bo po prostu nie potrafie. Mam juz tego wszystkiego dosc :(

Gość Franxxx
Co robić? Być sobą. Po prostu. Na dobrą sprawę to czym się sposób prowadzenia rozmowy różni kobiety z kobietą a kobiety z mężczyzną?

po prostu nie denerwuj się, myśl o czymś przyjemnym, albo po prostu skup się na temacie rozmowy a nie na rozmówcy(no chyba, że jest zabójczo przystojny;))

Gość beznadziejaaaaaaaa
Tak byc soba - czyli wlasnie zestresowana nudziara, bo tylko to potrafie na dobra sprawe moze i niczym sie nie rozni, ale na moja sprawe, czyt.beznadziejna , to zupelnie co innego :( relacje damsko-meskie sa na pewno bardziej skomplikowane niz damsko damskie

Gość niluhu
Co robić? Być sobą wow, ale zajebista rada:O Rozni sie i to znacznie. Wiekszosc kobiet nieswiadomie w inny sposob rozmawia z facetami niz z kobietami.

Gość beznadziejaaaaaaaa
Źle mi z tym, ze nie potrafie sie wyluzowac a nawet jesli juz kogos poznaje, daje sie zaprzyjaznic to nie ma szans na nic wiecej z mojej strony... chyba boje sie zblizen

Gość lukas548
To rozmawiaj z kobietami tylko i nima problema