Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HFHJGHJGFJHGFJH

ILE CZASU TRWA U WAS SEKS?

Polecane posty

Gość HFHJGHJGFJHGFJH

RAZEM Z GRA WSTEPNA.

Gość oj chce
hmm u nas zazwyczaj jakies 20-25 minut gra wstepna a potem sam stosunek okolo 30-40 minut( oczywiscie moj maz szczytuje 2 razy;-) )

zalezy od sytuacji w wc w klubie ok 5-10 min pod kosciolem w aucie 30-1h na mrozie przy -8 po imprezie jak nie ma gdzie sie pokochac 5-10min w mieszkaniu 1h ale sex w kazdym miejscu mieszkania na stole,kanapie na podlodze na pralce .. roznie nie mam problemow z wytryskiem Moge sie powstrzymac :)

Gość Zależy.
czasami 5 minut ( wtedy jest oczywiście jeszcze drugi raz + jakis bonusik za zbyt szybką akcję :P), czasami 20. ale przeważnie tak długo, że mi się odechciewa, a on dalej jedzie :) W sumie to lepiej, niż mieć takiego, co dochodzi w 3 sekundy

Gość tomek 244
2 godz

Gość herst II
to typowe wypowiedzi impotentów

Gość HFHJGHJGFJHGFJH
DLACZEGO WIEC JA DOCHODZE BO 5 MIN STOSUNKU. KIEDYS TAK NIE BYLO. TERAZ NIE WIEM CO Z TYM ZROBIC. JESTEM MEZCZYZNA..

Gość oj chce
nad tym da sie panowac poczytaj troce o tym

husky a jkie mialas zdanie ?:) Lubie sex kocham sie pieprszyc z kobietami a to ze wlasnie w takich miejscach to robilem to nic dziwnego.. Kochalem sie takze nad woda,w parku,na silowni,boisku sportowym hmm i jeszcze napewno gdzies ale nie pamietam :) Napisalem moje zdanie tylko:) k.kobieta21 ;) znowu Ty :P

Gość visionaria
u mnie razem z gra wstepna okolo godzinki ;) najdluzsza jest gra wstepna.. potem kilka roznych pozycji i godzinka zleci ;P

Wstydziuch-Znowu ja... Po prostu musze zobaczyc calosc, znikne gdy Twoje zdjecie przestanie byc tajemnicze :P btw, seks w wc... o nie, nie moglabybym :/

Gość GentleMane Ciachovsky
5sek do setki :classic_cool:

Gość sallyneedshelppp
z 15/20 minut może

ciekawe czy równie pokazną masz kolekcję chorób wenerycznych :P chociaż jesli uprawiałes ten seks w tych wszystkich róznych miejscach ze stałymi partnerkami to zwracam honor. mężczyzna który rucha nowopoznaną panne na dyskotece w kiblu.. jest u mnie skreslony do "bliższej" znajomosci :o

BOZE oczywiscie ze ze stala partnerka za kogo mnie uwazacie ?? Czasem lubialem ze swoja ex powariowac Domowe lozko nie tylko jest do sexu Puki sie jest mlodym mozna powariowac Nie jestem zadnym zapchajdziura Lubie sex to zle ??? :( a to ze o tym pisze to sorry ale dla mnie nie ma tematu tabu

Gość testerka3
Dziewczyny potrzebuję pomocy!!!!! Biorę udział w konkursie kulinarnym na najlepszy przepis. Prosze pomóżcie mi i zalogujcie się na tą stronkę: www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab Wy też możecie wygrać jak tylko chcecie a jeżeli nie to proszę o pomoc. Zajmie wam to dokładnie 5 sekund Jeszcze raz Wam serdecznie dziękuję i jak coś to mogę się zrewanżować Dziękuję za Kliknięcie :)