Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpa

czy watpliwosci partnera to powod do zerwania?

Polecane posty

Gość pimpa

Czy uwazacie ze jesli partner ma watpliwosci co do zwiazku, czy to to, czy chce w nim byc (ale nie zrywa) to powod do tego zeby druga strona zdecydowala sie rozstac? czy watpliwosci i rozterki to normalne? czy zawsze swiadcza o tym, ze to nie to? moj chlopak uwaza ze skoro nie jestem pewna czy to na pewno TO to powinien ze mna zerwac.

Gość hoohoo
chyba prawie wszyscy miewaja watpliwosci ale malo kto sie nimi dzieli z osoba z która jest w zwiazku.. a z czego wynikają twoje? bo jesli z tego ze ciągle liczysz że spotkasz "lepszy model" to raczej nie wróży dobrze zwiazkowi

Gość ja też znam
takiego, co ma wątpliwosci. niby się zakochal, teraz mówi, ze nie i chcialby lepszy model, ale być może zostanie z nią. ona pewnie nie ma pojęcia o tych jego wątpliwościach. on dobrze gra. po jakim czasie u ciebie nastapiły te watpliwosci?

Gość dziewczynafacetaa
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4530022&start=0 moj temat ztym ze ja jestem w sytuacji twojego faceta..i odpowiem tak to jest powód do zerwania..bo a. czujesz sie jak gorszy model b. ty jestes strona zabiegajaca c. ty kochasz a ta osoba sie zastanawia i to badzo boli ..bo czujesz ze sie oddala patrzy bardziej krytycznym koiem staje sie oschla itd

Gość tak,,