Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

salsa177

podejrzewam, że mnie oszukuje

Polecane posty

Od jakiegoś czasu spotykam się z pewnym chłopakiem. W zasadzie razem nie jesteśmy, ale mamy za sobą rozmowę o tym, że coś dla siebie znaczymy i czas pokaże, co z tym dalej zrobimy. Jakiś czas temu jak rozmawialiśmy, to on do czegos nawiązał z takim tekstem, że wkurzył by się, gdybym ja pisała teraz z kimś ta i, że ja pewnie zareagowałabym tak samo jeśli to on tak by postąpił.. z jego wypowiedzi wynika, że nie robi takich rzeczy, ufam, a może i ufałam mu..pewnego razu zostawił mi swój telefon, miałam chwile, coś mnie podkusiło, weszłam w smsy...i zobaczyłam, że z pisał z inną.. wiadomości są raczej takie proste, ale zdażały się też takie z ":*" przeczytałam, że się umawiali, wyszli razem wieczorem, innego dnia, gdzies tam znowu szli.. sprawdzałam godziny i w tym czasie kiedy jest z nią mi akurat nie odpisuje. Nie wiem co mam teraz zrobić, nie wyrzuce mu tego, że mnie oszukuje, bo to ja przeczytałam te smsy.. źle się z tym czuję, ale może to i lepiej, bo wiem, że coś może być nie tak.. co robić?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
ani ty nie jestes w porzedku skoro czytasz jego smsy, ani on skoro pisuje z inna:o cóż tu wiecej powiedziec...

Gość h e h e :D
Olej go. Po co Co taki ujład? Chyba, że lubisz dzielić się facetem z innymi dziewczynami.

dowiedziałam się od koleżanek, że gdy on był z inną, to pisał jeszcze z kimś tam.. trochę mi to nie pasowało, do niego, ale różnie to bywa.. jakoś mnie podkusiło, żeby sprawdzić tą skrzynkę i teraz mam dylemat co zrobić.. na razie nic mu nie mówie, zależy mi na nim, ale jeżeli mam potem przez niego płakać, to nie wiem czy chcem czegoś takiego