Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serużonka

Warszawa ul Wilcza i komenda policji.

Polecane posty

Gość Wilcza to samo centrum więc
ona do Nowego Świata chciała dojechać, czyli Jerozolimskimi do palmy :) Waty, wątami - nic na to nie poradzę, boję się Pragi i już :)

Gość Wilcza to samo centrum więc
kurczę, z tego upału chyba powinno być Nowego Światu? Sama nie wiem :)

z muzeum powstania warszawskiego to sobie wsiadasz w tramwaj co jedzie na południe. wysiadasz na zawiszy i wsiadasz w cos co jedzie na rondo de gaulle'a. wysiadasz i zaczyna sie nowy swiat

Gość serużonka
ojce mnie wysłały do Wawy bym kariere jakieś zrobiła, bom do wykopków słabosilna jest

Gość hehhe jakie studia
autorko zaczniesz? bo jakos wydaje mi sie, ze nie scisle?

Gość hehhe jakie studia
a praga jest super;P o to chodzi, zeby sie nie sadzic za bardzo ani nie kitrac, a z kazdym sie mozna dogadac, niech zyja opary absurdu na zabkowskiej! kocham te knajpe!

hehehe jakie studia - pani z pani z pragi? może się znamy :>

Gość hehhe jakie studia
"ja nie jestem z warsiawy, ja jestem z priagi";P

Gość serużonka
w nózkie kopane nie wiedziała ja , że rude i szarpane fryzure się tu w Wwie nosi. i stringi

Gość hehhe jakie studia
ja to jestem taki naplywowy ludz;P, ale od poczatku polubilam prage;), mieszkam akurat w malo malowniczej czesci, bo w poblizu ronda starzysnkiego (juz nie bede sie sadzic na wiekszego warszawiaka niz rodzimi i nie napisze "starzyniaka" heheh)

Gość hehhe jakie studia
no moze nad sama woda to nie, ale nie ma tam zdaje sie innych blizej, wiec chyba o tych piszesz;)

no takie kolorowe osiedle na golędzinowie :D jesli to te osiedle.. to kto w rodzinie w policji pracuje? :D hahah

ile czasu tam mieszkasz?? wez sie do mnie na maila odezwij :P 7husky7@gmail.com ja coprawda tam nie mieszkam.. ale w chuj ludzi stamtąd znam :D

Gość hehhe jakie studia
goledzinow to chyba bardziej na polnoc, za rondem, ja mieszkam przed rondem patrzac od strony wilenskiego

a no to tamto osiedle jest wlasnie najblizej wisly :P no ale nic :D nevermind. hehe

a przed rondem.. to ja tylko zoo kojarze o.O btw... gromadzi się jeszcze to menelstwo na starzyniaku? :o

Gość hehhe jakie studia
mieszkam w budce parkingowej przy pl. Hallera

Gość serużonka
hehe już wróciłam ;p dzięki za podszywy! utrzymaliście mój login przy życiu! a w ogóle to nie zauważyłam w wawie żadnego takiego sklepu jak żabka czy biedronka...coś mało ich. ja mieszkam w mieście 300 tysięcznym i tu co chwila plus, biedronka, lidl, tesco itp na mojej ulicy natomiast nie zauważyłam nawet spożywczaka :O ja nie wiem gdzie ja będę jedzenie kupować... widać warszawa postawiła na nowoczeność, jak szłam to miałam wrażenie że jestem w chinatown, jakieś restauracje ching yuong czy coś i inne ;/

Gość serużonka
a ja nie wiem gdzie jest trachomin po co mam tam jechać? a w ogóle to miałam dziwne szczęście bo wczoraj byłam pierwszy raz w życiu w warszawie (wiem, wstyd nie być w stolicy). Ale już mam zaliczone, tylko późno dość ;p Więc miałam szczęście bo stałam na światłach przed przejściem dla pieszych i widziałam jak zakościelny jedzie samochodem ;p podjarałam się bo nigdy nie widziałam nikogo z tv xD

Gość oxo
tylko wiedz o tym, że w wawie kradną na potęgę, zwłaszcza w centrum, nie zdziw się jak podejdzie do ciebie 2-3 typków i powie dawaj kasę, to jest tutaj norma (to samo w tramwajach i autobusach - zaciągną cię na tył albo z tobą wysiądą i skroją)