Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość która lepsza kobieta?

szukam samotnej kobiety w wieku od 20 do 30 lat sam mam

Polecane posty

a ja się wakacjuje gdzie się da ;) wg mnie warto wszystko zobaczyć :P uwielbiam zwiedzać :):)

też lubie zwiedzać. zwykle wystarcza mi na to jeden dzien (na polskie miasta) i tylko i wyłącznie jeden raz.. ale, zeby jechać tam i siedzieć? no chyba, ze kogos odwiedzam ;P no i do krakowa mogłabym wrócic... bo jest piękny!

no tak, też nie lubię przebywać zbyt długo w jednym miejscu, dla mnie to strata czasu - oczywiście jeśli chodzi o zwiedzanie ;)

właśnie co jest z autorem?? zakłada temat i ucieka :D husky pewnie go wystraszyłaś tym kakauem :P

no i np taki poznan.. nikogo tam nie znam, zeby do niego jechac. raz juz byłam, zwiedzaiałam.. to po co mi tam drugi raz jechać? w ogole nie bywam w tych samych miejscach 2 razy. zdarzylo mi się tylko we wloszech w rimini byc 2x i to z roku na rok, tyle, ze to był przypadek! ale, znam sporo takich osób co sobie wybiora jakies miejsce i non stop tam jezdza. np moj kolega musi raz w roku pojechac do wladyslawowa, bo inaczej chory jest. ja tego kompletnie nie rozumiem. za kazdym razem jak jade nad polskie morze.. staram się wybierac cos innego, nowego :D

w warszawie? ja tez bym pewnie zgineła.. jakby mnie do włoch wywiezli czy na bemowo. aczkolwiek, zawsze wtedy sie szuka autobusu co ma w rozkladzie cos znanego i wio!

husky myślę dokładnie tak samo :D nie lubię czegos takiego, skoro już gdzieś byłam to po co mam tam wracać?? chyba że po paaaru latach lub gdy miejsce uległoby znacznej przemianie. Ciekawe co twój kolega robi w tym władysławowie :O

no dokladnie.. po paru latach ok. teraz sie zastanawiam nad wyjazdem do stegny.. jest najblizej, a bylam tam ostatnio w 97.. jako 8latka :D więc nawet za bardzo nie pamiętam jak tam jest :D

husky to nie jesteś taka stara jak myslałam :P:P ja w tym roku planuje egipt lub ibize :) ale we wrzesniu dopiero :D jeszcze tam nie bylam :D

Husky tak w Wawie, teraz probuje sie poruszac ostroznie jak juz tam musze jechac,co nie zawsze sie sprawdza, nastepnym razem bede pamietac o radzie:-P

ja jestem dziwna, ale nie lubie "cieplych krajów" :D

dobrze - to jadz zawsze na dw centralny. stamtad chyba sie da wszedzie dojechac :D

mialas mnie za starszą? why??? no tak.. czytając moje wypowiedzi kazdy mysli, ze taka mądra, inteligentna, bystra i blyskotliwa osoba musi byc juz starsza :classic_cool:

a ja lubię wszystko :):) warunki pogodowe mi nie przeszkadzają :) a nawet uwielbiam takie zróznicowanie, pozwala mi to robic naprawę ciekawe zdjęcia podczas wyjazdów :) idę spać, muszę wstać przed 10 :/ dobranoc :)