Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

srytka tutka

jak się pozbyć sąsiadów

Polecane posty

Przed moim blokiem na trawniku rozlokowali się sąsiedzi i urządzają sobie grila, co łączy się z chlaniem, wrzaskami, a na dodatek pomiędzy nmi biegają małe dzieci. Jedna z tych pań jest nauczycielka, inna pracuje w mopsie - obie z dzieciaczkami. A nachlane tak, że żal patrzeć. Po prostu obora. Już wcześniej urządzali imprezy takie, że myślalam, że mi dom rozniosą i nawet nie musiałam się wsłuchiwać o czym rozmawiają wszystko jakby działo się u mnie w domu. Wcześniej zwracałam im uwagę, sąsiedzi również, ale oni to głęboko w d...mają. Więc tym razem nauczona doświadczeniem zadzwoniłam na policję. Czekałam godzinę i dzwoniłam ponownie a oni mi na to, że noc obfituje w wiele wydarzeń i mają swoje priorytety. A więc pytam jak się ich pozbyć. Planuję się wyprowadzić do końca tego roku, ale w tej chwili jest LATO i imprezy się dopiero zaczną, a ja wstaje o 5.30. Więc problem w tym widzę wielki. Może ktoś z was miał podobne doświadczenia. Może ktoś ma jakieś pomysły?

To zadzwoń i zgłoś że małe dzieci są pod opieką pijanych rodziców... W takim przypadku muszą reagować. Ewentualnie poszukaj numeru na najbliższą komendę i tam też próbuj. Jak masz kamerę to ich nagraj. Dzwoń na Straż Miejską...