Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna i wesoła

Jak nawiązać bez obrzydzenia kontakt z facetem,

Polecane posty

Gość piękna i wesoła

który w samochodzie grzebie na postoju w nosie ? Brrrrr

Gość niebieskooki-blondas nl
Pokaż mu palec ;) Oduczysz go brzydkich nawyków :D

Gość piękna i wesoła
pokazałam, ale na szczęście światła się zmieniły, i już nie usłyszałam jego okrzyków oburzenia :D i czego tu się burzyć, nos, to nie kopalnia odkrywkowa :D

Gość piękna i wesoła
szkoda bo na pierwszy rzut oka facet całkiem do rzeczy, no ale z takimi nawykami bałabym się z nim spotkać, żeby nie zobaczyć całej jego natury :D

A może to tylko jeden taki nawyk...? ;) I wcale nie musi być trudny do usunięcia :) Bo jest tak, że facet bez kobiety zaczyna dziwaczeć :D Po sobie widzę :o Nie można sądzić po pozorach, choć pierwsze wrażenie zrobił jednoznaczne :D

Gość piękna i wesoła
no, ale to drugie, też nie było miłe - te jego okrzyki w rodzaju fack you...reszty nie słyszałam :D

W razie czego niech ręce myje po przyjściu do Ciebie :D

Gość piękna i wesoła
dlaczego nie szukasz kobiety, niebieskooki blondasie ? nie dziwaczej, proszę ;) dziwacy są dla siebie sami nudni :)

fack you hmm... może był angolem i nadziei na piękną Polkę se narobił ;) Wiesz, dla mnie to zawsze brzmi jak obietnica :D

Gość piękna i wesoła
ręce, koniecznie ! :D

Gość piękna i wesoła
mam rozumieć, że gdyby kobieta wykrzyknęła do Ciebie takie słowa, to jesteś jej ? :D

Ale ja miałem kobietę... A teraz to muszę się pozbierać i więcej dystansu nabrać, żeby choćby móc zaufać tej, która (może kiedyś)będzie przy mnie. Moje obawy czy niepokój... powinny zostać dla mnie. A dla tej przyszłej będę już spokojniejszym facetem. :)

Gość michasia03
podobno u niektorych facetow, kiedy stoja na czerwonym, dziala to jak odruch pawlowa :D

No ba, jeśli laska rzuca wyzwanie w obcym języku, to przejść obok nie można :D Nawet pomimo, że nic mi się nie chce... ;) To Polskiego nauczyć trzeba :classic_cool:

Gość piękna i wesoła
rozumiem, bardzo mądrze myślisz. nie namawiam w takim razie do szybkiego poznania kogoś nowego. niech to stare przebrzmi :) michasia03 - ale to takie nieestetyczne

piękna i wesoła - dziękuję za Twoje podejście :) Ale w sumie do ludzi też wyjść powinienem, porozmawiać i poznać kogoś bez "określonego celu" :D Tak, by się nie wyobcować :) Pomaga mi rozmowa z Tobą, heh ;)

Gość piękna i wesoła
to nie ma co zwlekać, zwlecz swe ciałko i idź...przed siebie :D do napotkanej osoby uśmiechnj\ij się na początek bo uśmiech ma w sobie magiczną moc, i jest tak zaraźliwy, że ktoś też odda go z ochotą. tylu jest teraz smutnych ludzi, a przecież to miłe, jeśli ktoś bez powodu uśmiecha się do nas. :) cieszę się, że choć trochę pomaga :)

Gość michasia03
piekna... zgadzam sie, ze nieestetyczne :D na szczescie nie kazdy facet tak robi :D a co do TEGO przypadku... w takich drobnych kwestiach ludzie sie zmieniaja... ;) siedzial w aucie sam, jest mega upal i niekorzystny biometr, to chlop zapomnial sie i dal sie poniesc instynktom :D mimo ze to obrzydliwe, to jednak bym nie skreslala pana ;) :D

Gość piękna i wesoła
michasia03 - wiesz, ja ostatnio widzę samych takich dłubaczy, i już zwątpiłam, czy są na tym świecie inni :D a jak się tak czują swobodnie, to niechaj sięgną niżej ;), do swoich stóp, i spróbują obgryź swoje paznokcie :D niektórzy grzebią w uszach i przyglądają się temu, co wyskrobali, błeeech, okropność. dlaczego my, kobiety nie miewamy takiej swobodów za kierownicą. ja rozumiem, że można zrobić sobie makijaż, pomalować paznokcie, przeczesać włosy, to takie kobiece ;) ale grzebanie tu i tam, to raczej męska cecha :D

Mieszkam na wsi, tutaj widząc kogokolwiek siłą rzeczy się uśmiechasz :D A przeważnie spotykam tych lubianych znajomych :classic_cool: Więc może dziś nad wodę :D Też choć, latem, trzeba się zamoczyć :classic_cool:

Gość michasia03
o fuuuj :o :D :O nie wiem, moj facet takich nawykow nie prezentuje, przynajmniej kiedy ja jestem w poblizu ;) jestem zbyt baczna obserwatorka :D teraz musisz uniesc ciezar tej wiedzy na temat mezczyzn :D

Gość michasia03
jestes * :)

Gość piękna i wesoła
jejku, jak Ci zazdroszczę takiego miejsca na ziemi :), zamocz się, zamocz ;) od tego jest lato pachnące miętą i ubzdXone komarami... ;) michasia03 - dajesz mi nadzieję ;) a ten ciężar, jest przytłaczający :D ja mieszkam niestety w dużym mieście, gdzie, żeby zobaczyć zieleń i wodę należy zrobić duży wysiłek :D ale i ja dzisiaj pojadę sobie rowerem nad wodę. jadę z koleżanka, może się wszyscy spotkamy, przy dobrych wiatrach. wychodzę niedługo, więc już teraz, życzę wam miłego dnia, i wielu niezapomnianych chwil, dla których, to nasze życie ma sens :D🖐️)))