Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani kanapkowa

jaki macie chlebek na śniadanie ?

Polecane posty

Gość Pani kanapkowa

Gość nieznająący sie:))
dobry:)

Gość Pani kanapkowa
bo jak mam kanapki pychotka ;chlebek z maselkiem,zielona salata,kawaleczek jajka,kawaleczek sera zottego,kawaleczek szynki konserwowej,kawaleczek ogorka,pare krazkow rzodkiewki,kawaleczek pomidorka i wszystko posypane posiekanym szczypiorkiem

Gość Paszteciara Świńska Porąbana
Mam chlebek ze smalcem occcccccccccccccccccccch uwielbiam to,mniaaaaam,mniam:classic_cool:

Gość ynr fvc
To uważaj, jak bedziesz podnosić do ust- teraz trzymaj ręką wszystkie składnniki, bo Ci wyślizną się z chlebka;)

a ja robie kanapeczki z jajecznicą na boczku na wielkiej patelni bo na 3 osoby uzyje 150 swiezych jajeczek od moich kurek zielonozek. Najpierw usmaze kilo boczku . dodam cebulki posiekanej w kwadraciki poczekam jak sie zarumieni a na konec doleje 150 swiezych jaj[ bez skoripek] , posole i popieprze do smaku, a na koniec posypie to wszystko posiekanym szczypiorkiem ;) i we trojke to zjemy i wogole nie tyjemy

ja skroilam jeden chlebek orkiszowy a drugi razowy i trzy rogaliki ;)

Gość golasska
znam na pamiec ten wierszyk o kanapeczkach

sniadanie bylo nawet syte wszyscy sa zadowleni , a teraz czas na obiadek, robię wrzywka z patelni pcychotka, posiekalam na setki krazków marchewke, pietruszke, pore, mlode ziemniaczki, cebulke na kwadraciki, setki kawalkow kalafiorka, zielonej fasolki i brokuly, i posypalam to wszystko posiekanym koperkiem ;)

Gość orkiszowy
najczesciej z maslem i jogurtem do popitki, czasami z zoltym serem i ogorkiem konserwowym (juz wtedy bez jogurtu) :P

ja tez bardzo lubie chlebki orkiszowe, razowe z ziarnem i ze slonecznikiem ;) kupuje caly bochenek na wage bo sa u nas te chlebk pokrojone na kromki a ja sama sama kroje bo lubie kroic chlebek i robic kanapeczki ;)

to jest oczywiste ze po takim jedzeniu sie nie tyje i nie sa nam potrzebne zadne męczące diety, głodówki i nerwówki 🖐️🌼