Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela8723

Samotna z Siedlce

Polecane posty

Gość ewela8723

Witam nie wiem czy jest to dobre miejsce na tego typu sprawe ale spobowac zawsze mozna. Poszukuje nowych znajomosci, przyjaciol z ktorymi mozna sie gdzies wybrac i szczerze pogadac. Pochodze z malego miasta-Siedlce. za czasów szkoły nie mialam problemu z przyjaciolmi wszytsko zmienilo sie kiedy zdecydowana wiekszosc rozjechala sie na studia, kazdy w swoja strone. Ja bedąc jeszcze wtedy w stalym zwiazku nie dostrzegałam tego. sytaucja zmieniła sie kiedy rozstałam sie ze sowim wieloletnim partnerem. wtedy dostrzeglam ze zostalam zupelnie sama. rodzina to nie jest to samo z nimi nie mozna wyjsc, posmiac sie lub pogadac od serca. Ucze sie zaocznie odtego w innym miescie wiec relacje sa dosc powierzchowne i sporadyczne. Niestety wyglada to tak ze kazdy ma prace, czasem juz rodzine a szkola jest przykrym obowiazkiem wiec ucieka sie z niej jak najszybciej. ja rowniez nie przepadam za tym miastem wiec robie tak samo.. Probuje wiec zmienic sowje zycie. Szaukam wiec fajnych ludzi ( dziewczyn tez) do zawarcia nowych znajomosci a kto wie moz i pryzjażni na cale zycie. Samotność jest straszna zwlaszcza gdy kazdy wieczor i wekend spedza sie w samotnosci pozdrawiam Jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt gg:5675299

Gość ewela8723
Samotnym Panom chapne dzidy na drugiej randce :classic_cool: Prosze pisac na gg :)

Gość atolka
Witam. Świetny pomysł na wpis. Odezwałam się do Eweliny, umówiłyśmy sie na kawke, pogaduchy i w ten sposób zakolegowałyśmy. Polecam wszytskim samotnym z innych miast podobne formy poszerzania kręgu znajomych, a ludzi z Siedlec zapraszam do kontaktu z nami, Ania gg 12714619 :)

Gość rev
Podbijam temat.. Może jest jeszcze jakaś samotna osóbka, która chciałaby pogadać? czasami rozmowa jest potrzebna a ja mam dość swojego środowiska, fałyszywych ludzi.. czuje się samotna w tłumie ludzi. Mój e-mail - siedlce991@wp.pl

Gość gość
podnoszę

Gość siedlczanka
ooo witam, ja też z Siedlec :)

Gość gość
Agata z Siedlec Hej siedlczanka

Gość siedlczanka
hej :)

Gość gość
Kochani, podwawjcie do siebie kontakt, wtedy jakoś sie złapiemy. Aha, moj gg jest nieaktualny ale mozecie pisać na atolka1984@02.pl Temat nadal jest aktualny, a dodam, że warto, bo z Ewelą, autorką 1 wpisu zaprzyjaźniłyśmy sie na dobre i na złe :)

Gość gośćHeh
Hej ziomkowie Ktoś tu jeszcze zagląda?

Gość gość
Hej! Temat jeszcze aktualny?

Gość gość
Pewnie nie aktualny. Od założenia tematu minęło sporo czasu. Gościu z 17:45 napisz coś o sobie.

Gość gość
Jestem po 30. Mieszkam i pracuję w Siedlcach. Szukam osoby do pogadania, wyjścia na kawę, po prostu do spędzania z kimś czasu.

Gość gość
Podaj płeć i może mail? Ktoś się z czasem odezwie. Ja też jestem z Siedlec i po 30, ale ja niczego nie szukam. Pozdrawiam

Gość gość
Jestem kobietą

Gość gość
siedlczankax.wp.pl Pozdrawiam :-)

Gość gość
Nastolatek z Siedlec - kamyk9992@o2.pl

Gość Adam

Szukam dziewczyny (mam 33 lata) tel. 537565123