Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alezla

Pomózcie mi błagam!!! :(

Polecane posty

Gość alezla

od jakiegos czasu bylam na diecie. Jadłam 3 razy dziennie lub 4 . sniadanie musli lub dwie kanapki z razowym na to jajko i warzywa. potem drugie sniadanie serek wiejski kefir lub jabłko obiad to przewaznie jakas surówka . czasem z kurczakiem lub bez albo jakies inne mieso mało tego miesa . i ok 17 18 kolacja serek wiejski z warzywami przewaznie nie wiem czy cos zle robiłam .. bo teraz ciagle jem podobnie a nocami mam takie napady głodu ze budze sie i jem ze dwie kanapki ... wczoraj no zjadłam dwie kanaoki i wypiłam całą maślankę narazie waga nie podskoczyła ale boje sie że jak tak dalej pójdzie to przytyje . ten głód jej nie do wtrzymania .

jedz bogatsze sniadanie.. wiecej weglowodanow, abys miala energie od rana to powinno byc ok.

Gość sniadanie nie jest złe
2 kanapki to wystarzająco , ale powinnas jesc więcej na obiad jeżeli jesz samą surówkę , to nie dziwne , ze jestes potem głodna o której chodzisz spac?

wlasnie na sniadanie np platki z mlekiem do tego jakies z 2 kanapki (ale nie lacz bialka z tym chlebem). na obiad spokojnie mieso i surowka. bez ziemniakow. moze byc ryz. podwieczorek tez jedz, jakis owoc, lub jogurt naturalny. a na kolacje bialko. najlepiej bez chleba. moze byc jakas salatka.

Gość alezla
róznie chodze spać 23 - 24

Gość alezla
do tego czesto jeżdze na rowerze około 2h co drugi dzien lub na rolkach czasami.. duzo spaceruje

Gość alezla
wlasnie czesto jem to samo na kolacje prawie zawsze to samo serek wiejksi z warzywami

Gość sniadanie nie jest złe
jezeli zjesz kolacje o 17 a idziesz spac o 24 to tez nie dziwie się ze jetses głodna. ja bym zrobiła tak między obiadem a kolację dodała jakis owoc na podwieczorek. a kolacje przesunęła na godz ok 20 kolacja 4 godziny przed snem nie jest zbyt późna, a reguła aby nie jesc po 18 sprawdza się u tych , którzy chodzą spac o 22

ja zrzucilam 9,5kg moze nie zbyt zdrowo bo w miesiac i kilka dni i musze teraz ujedrnic swoje cialo. od poniedzialku biegam ;). tylko te upaly mnie nie mobilizuja ehh. chcialabym jeszcze te 4kg zrzucic, ale teraz malymi kroczkami do celu ;).

albo poprostu jedz 5-6 posilkow tak co 2-3h ale malych. i do tego trening. nie wierze ze nie schudniesz. ale nie mozesz laczyc bialka z weglowodanami, bo nic z tego nie bedzie. ja mam zamiar przejsc na ta diete jak skoncze aktualna ;). i co drigi dzien bede biegala po mnimum 30-40minut.

Głupota! Jedz więcej, ale dorzuć ruch! Nie możesz dostarczać takiej malej ilości kalorii do organizmu.

Gość alezla
napisalam ze sie odchudzalam ... a narazie to nie mozna nazwac odchudzaniem moze czytaj uwazniej

Pytanie: czy ruszasz się od tego samego czasu, od którego rozpoczęłaś odchudzanie i jak długo to już trwa?