Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowret

co robić?

Polecane posty

Gość nowret

narzeczona uderzyła mnie w obecności brata i jego żony... jak byście postąpili, co robili, czy to normalne zachowanie? powodu nie było do takiego zachowania... pojawiają się wątpliwości czy Ona to rzeczywiście wybranka na całe życie...

z jakiego powodu Cie uderzyła. Powiedziałeś lub zrobiłeś coś, co ją uraziło???

Gość matacz..
uuuuu ja bym poszedł sobie w pi z du , jak juz jest teraz tak , to co bedzie dalej ? i choc z czasem moze sie wszystko jakos ułozyc , ale to moze trwac lata , po co sie meczyc ... kobieta po slubie staje sie gorsza tak jest w wiekszosci przypadków ...

Gość wania z drągiem za pociągiem
no przecież to kobieta czym bardziej żywiołowa tym lepiej bądź facetem a następny raz po prostu nie daj się zaskoczyć i złap ja za rękę tylko nie bij

Gość matacz..
powód nie ma znaczenia , co cie to obchodzi ?? ciekawosc ? co by nie zrobił naruszenie cielesnosci i to jeszcze w obecnosci innych ludzi dla mnie bynajmniej jest gorsze od zdrady

Gość matacz..
to nie kobieta ! a szlamf jakis tak sie kobiety nie zachowują prawdziwe

Gość nowret
powodu prawie nie było - jedliśmy razem jednego loda na patyku i za dużo ugryzłem :) kur.. śmieszne ale prawdziwe niestety, wiele osób mi mówi że po ślubie będzie gorzej... nie iwdziałem tego jak bardzo zepsuło się Jej zachowanie od momentu zaręczyn... ta sytuacja dała mi dużo do myślenia i zaczynam przeglądać na oczy... oczywiście przepraszała później, chodź nie od razu, ale faktu nie da się zmienić

Gość matacz..
na dodatek ja ją przeprosiłem za swoje zachowanie :/