Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jade mpk

BRZYDKIE dziewczyny mają zjebany charakter

Polecane posty

Skad w Tobie tyle jadu??W Twoim wypadku Twoja wlasna bledna teoria sie sprawdza??? No nic bywa...Moze popracuj nad soba..bynajmniej nad charakterem...Zreszta cos co dla mnei jest piekne dla Ciebie moze byc obrzydliwe...wiec czym tak sie przejmujesz...nie martw sie tez sie komus spodobasz mimo zrytego charakteru;)

Gość jade mpk
brzydkie dziewczyny brak urody staraja sie nadrabiac charakterem i czasami sa naprawde sympatyczne ale wiekszośc to zgorzkniałe dziewczyny. natomiast ladne dziewczyny swiadome swej urody nie zawsze maja fajny chcarakter no ale im zostaje to zazwyczaj wybaczone z prostego powodu- bo sa ładne im brzydsza dziewczyna tym bardziej sfrustrowana i zgorzkniała to się odbija w charakterze. na dodatek dziewczyny z urodą chłopczyc mają męski charakter :( bleeeeeee

No to sie nie patrz proste...Moze dla kogos tez jestes odpychajacy...:)

Gość mpk ale jest ratunek
są operacje plastyczne,a tobie nawet lobotomia nie pomoże

Gość jade mpk
mpk ale jest ratunek są operacje plastyczne,a tobie nawet lobotomia nie pomoże ja jestem przystojny :classic_cool:

Gość jade mpk
nieszczesna zakochana kretynka przeciez uroda to rzecz gustu, a gustach sie nie dyskutuje ale gust może być dobry albo zły ? znasz faceta (nie licząc pedałów bo to wybryki natury) który chciałby dziewczynę wyglądającą jak facet z zespołem downa, męskim charakterem, zgorzkniałą i nienawidzącą ładnych dziewczyn ? :classic_cool:

Gość jade mpk
nieszczesna zakochana kretynka oczywiscie ze nie wiem,że od dziewczyny oczekuje sie kobiecosci tak jak od faceta męskosci nikt nie poleci na mizerną"ciote" i co ten facet mając do wybory ładną dziewczynę z fajnym charakterem wybierze brzydką ze zjebanym charakterem ?

Gość jade mpk
mnie nurtuje inne pytanie. Którą wybierze facet- piekną ze zj**anym charakterem czy brzydka z fajnym chararkterem??? a tak w ogóle- to jakie cechy musi miec kobieta zeby ja nazywac brzydką? zależy jak leży. ja raczej wybiorę tą ładną, ale jakbym nie mógł z nią wytrzymać to wolę być sam niż z paszczurem. Brzydkie dziewczyny wyglądają z ciała i ryja jak facet, albo kościotrup, a bardzo brzydkie w zasadzie tak samo tylko z zespołem downa :classic_cool:

to oczywiste ze facet wybierze piękną kobiete z nieciekawym charakterem bo przecież trzeba sie popisac przed kolegami tylko szkoda ze w głowie pusto... po niekąd to rónież świadczy o facecie jaka kobiete wybierze...

Gość jade mpk
kasiuniaaczekoladaa to oczywiste ze facet wybierze piękną kobiete z nieciekawym charakterem bo przecież trzeba sie popisac przed kolegami tak sobie to tłumocz :classic_cool: faceci to nie kobiety które muszą mieć fagasa z bmw żeby sie przed koleżankami popisać. ja wybiorę ładną kobietę bo wygląda jak kobieta a brzydkie dziewczyny nie wyglądają jak kobiety. :classic_cool:

Gość jade mpk
ale nie wszystkie rodza sie brzydkie, czesto ktos ma jakies blizny, deformacje po wypadku, chorobie.... nie powinienes tak mówic, bo nawet własnego zycia nie przewidzisz,tez nie bedziesz zawsze przystojny. ale łatwo przewidzieć że facet trol wyglądający na downa + paszczura = zjebana chłopczyca paszczura :classic_cool: trzeba wszystko robić żeby nie przychodzili na świat brzydkie paszczury. zakazać rozmnażania się takich i stosować się do bhp żeby z ładnej dziewczyn nie zrobiły się brzydkie :classic_cool:

jade mpk a co ci z pieknej kobiety z którą nie bedziesz mógł nigdzie sie pokazac czy wyjsc razem ze znajomymi bo ma chuj.owy charakter i nie bedzie umiała się zachowac w towarzystwie ???

Gość jade mpk
a co ci z pieknej kobiety z którą nie bedziesz mógł nigdzie sie pokazac czy wyjsc razem ze znajomymi bo ma ch*j.owy charakter i nie bedzie umiała się zachowac w towarzystwie ??? ja nie kozacze swoją kobietą przed towarzystwem bo ona jest dla mnie. najwyżej w towarzystwie będę sam, a z dziewczyną spotkam się bez towarzystwa co zwykle robie. po co mi brzydka dziewczyna na którą nie będę mógł się patrzyć nie mówiąc o innych czynnościach ? taka do towarzystwa też się nie nadaje bo mnie wyśmieją :P

Gość jade mpk
niestety, tak źle i tak niedobrze;p morał z tego taki że najlepiej byc samemu jak mam wybierać między byciem z brzydką albo byciem samemu to już wolę być sam :classic_cool: po co mam się męczyć z paszczurem na którego kijem bym nie dotknął :classic_cool:

Kasiula nie rozumiesz prosiaku ze dla faceta liczy się wygląd zewnętrzny dziewczyny ? I nie chodzi tu o imponowanie przed kolegami bo to dziecinada. Ale chodzi o to, że nie można być z kimś na kogo widok masz odruch wymiotny :-o ładna dziewczyna to osoba o szczupłej ( nie chudej ) sylwetce, z wyraźnym wcięciem w talii, dłuższymi włosami i jędrnymi piersiami ( a nie jajkami sadzonymi, co nie oznacza, że też z melonami ). I takie mają największe wzięcie, tego nie zmieni żadna tłusta świnia taka jak Ty :classic_cool:

Gość z kobietami jak z zapachami
co wolicie: - piękny zapach - obojętny zapach - smród ?????? lepszy zapach obojętny niż smród (lepiej być samemu niż ze smokiem)

Gość jade mpk
a co ja mam powiedziec skoro podobno jestem ładna a obiekt moich westchnien nie powiedział mi zadnego komplementu, widze jak sie czasem przyglada , ale trzyma dystans? nie wiem :classic_cool: może jakiś nieśmiały, albo z nudów chce na czymś oko zawiesić a ma inną ? :classic_cool:

hszonszcz twoje zdanie na mój temat mnie nie interesuje więc zachowaj je dla siebie. rzecz gustu co sie komu podoba ale jak sądze jestes kompletnym bezgusciem i o tym świadczy twoja wypowiedz...

Gość jade mpk
rzecz gustu co sie komu podoba ale jak sądze jestes kompletnym bezgusciem każy paszczur mówi to samo :classic_cool:

Gość gosc

bywa

Gość gosc

te ładne też mają zje)bany charakter ale przynajmniej są ładne 😛 

Gość Gość

Są dziewczyny o fajnym charakterze,  ale te nie włażą na faceta tuż po poznaniu😋, bierzecie łatwe,  o z...ym charakterze  ale ładne 😂 a potem życie z...e,  ale z ladna, na którą potem nie możecie patrzeć i pożądanie wygasa. I d9brze😂