Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on okazał się damskim bokserem

Wczoraj mnie uderzył!

Polecane posty

Kłóciliśmy się, ja go uderzyłam (nie pierwszy raz) ale ostatnio wyszłam z siebie, lałam go po pysku z pięści, z liścia jak leci, a on mnie rzucił na ziemie, wyrzucił z mieszkania i powiedział że z nami koniec.

Gość mysiak98
dziwisz sie ? dobrze zrobil skoro jeestes psychiczna

Gość BMW hahahahahhaha
Słabe prowo -10/10 Idioci będą Ci próbowali uświadomić , że jesteś pierdolnięta , a ty będziesz oczerniać tego faceta . Taki jest plan na te prowo , prawda ?

Gość hihihihihi
to jeszcze nic, ja swojego tak lałam, że złamałam mu nos, żebra i prawą nogę:) i on mi oddał z liścia cham!!!! okazał się damskim bokserem, co ja teraz zrobię??? mam iść na policję????? Błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość no wiesz? ?????
nienormalna jesteś ? po co o tym piszesz? spodziewasz się pochwały czy pożałowania, jestem kobietą i gdybym była facetem zrobiłabym tak samo i jeszcze kopnęła w dupę, kłótnie są po to żeby oczyścić atmosferę ale bicie to przeginka,kup sobie pluszak i się na nim wyzywaj

Żadne prowo, byłam z tym facetem od dwóch lat. Od dwóch miesięcy były między nami awantury. Wczoraj nie wytrzymałam i klnełam na niego, uderzyłam go a on mnie odepchnął jak jakiegoś psa. O mało bym się w głowe nie uderzyła.

Gość hihihihihi
oj biedulko to straszne co przeżywasz. Może nawiążmy kontakt i nawzajem będziemy się wspierały.

Gość BMW hahahahahhaha
A co innego mogłaś napisać jak " żadne prowo " wiem idiotko przecież , że się nie przyznasz , bo Ci się prowokacja zniszczy . A i przestań używać zwrotu " żadne prowo " , ponieważ używasz go w każdej swojej prowokacji 🖐️ Nq .

Spodziewam się jakiś porad. Bo na policje z tym nie pójde, tak to zrobił że śladów nigdzie nie było, na szczęście omineło mnie najgorsze bo mogłam się w głowe uderzyć. Przecież by prawie mnie zabił, po czym mnie wyrzucił i nawet nie przeprosił.

Gość LOL wielkie LOL
jak nie prowo? dziecko ma wakacje i sie nudzi? prowo jak nic, zadna kobieta nie jest aż tak pierdolnięta :/

Gość jenyyy
jeżeli to nie prowo to ty jesteś zdrowo pier..nięta. To on cię powinien oskarzyć o pobicie a nie ty jego. weź się lecz bo jesteś niebezpieczna. dobrze zrobił że cię wyrzucił. szmat się w domu nie trzyma

Gość moskala
wiesz co? skoro on nie dokończył roboty weź wałek i z całej siły pie*dolnij się w ten zakuty łeb

Gość hihihihihi
a ja a ja a ja? mi też pomóżcie.!!!!!!!!!!!

A wiecie przynajmniej o co były awantury? o jego rodzine pojebaną rodzine to raz! o jego zwierzęta których się nie chciał pozbyć z domu to dwa. I o wiele innych rzeczy, które by każdą z was wkurwiały. Ma chorych rodziców i lata do nich codziennie, do kina nie może, na impreze nie może bo był uwiązany a ja miałam to rozumieć.

Gość hihihihihi
bardzo dobrze autorko, że mu wpier...oliłaś!!!!! niech zna swoje miejsce cham jeden. mnie też mój zranił bo nie chciał mi umyć pleców. ci faceci są okropni. nigdy im już nie zaufam!!!!!!!!!!

Gość moskala
dokładnie, nikt by nie wytrzymał :P następnym razem tylko mocniej uderzaj

Nie będzie następnego razu bo do niego nie wróce, nawet jakby błagał na kolanach. Przegiął i to ostro, takich rzeczy nie można wybaczyć.

Gość hihihihihi
nie wybaczaj!!!! bądź dzielna!!! na Twoim miejscu poszłabym do niego i jeszcze raz mu wpier...oliła. i wszytskim powiedz, że on jest damskim bokserem, bo dzięki temu ostrzeżesz inne przyszłe ewentualne jego partnerki. dalej nie mogę się otrząsnąć z powodu twojej tragediii, ty go lałaś, a on cię popchnął, jak mógł. to nie facet, tylko skończony skurw....

Gość do hihihi
Ty też jesteś jeb....:O

Gość hihihihihi
do hihihi :)

Gość znawca temate
Ty to jakaś patologia jesteś - szkoda chłopaka na takiego tłuka.