Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie cccccc

Szukam balsamu, najlepiej aptecznego BARDZO MOCNO nawilżającego

Polecane posty

Gość fuksja_purpurowa
Kobieto! Po prostu idx do apteki i poradz sie fachowca- farmaceuty. Nikt tu ekspertem od oparzen nie jest a farmaceuta i owszem, powie Ci co nadaje sie do takiego stanu skory.

Gość pomozcie cccccc
Kupiłam ten krem do twarzy http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-14881-opis-Nepentes-Emolium-Krem-specjalny.htm i ten balsam do ciała Cetaphil dermoprotektor co poleciła Lisina. Chłopak był w 6 aptekach i żadnych z tych balsamów nie mógł kupić, dopiero w ostatniej dostał ten krem Emolium i na dzisiaj zamówił Cetaphil bo nic nie było :o Krem do twarzy super, nie mam już ściągniętej skóry i naprawdę bardzo dobrze nawilża. Co do balsamu to też fajny, dopiero raz go nałożyłam ale od razu poczułam ulgę, skóra robi się nawilżona :) Mam nadzieję, że przejdzie szybko chociaż zostane pewnie z plamami na ciele a za 2 tygodnie idę na wesele i jak tutaj ubrać sukienkę? :( Załatwiłam się nieźle ale te plamy w ciągu 2 tygodni już mi raczej nie zejdą?

Gość fajnego masz chlopaka
Moj to by poszedl co najwyzej do jednej apteki a i to by bylo dla niego poswiecenie