Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak58

Czy wiarygodny wynik?

Polecane posty

Witam.Po 9 dniach od stosunku robilam test (pre-test), wyszedl negatywny wynik.Czy wynik jest wiarygodny?

Gość linka444
Oczywiście że tak, ciąży nie ma

Dzieki linka444..;** czyli nie robic jeszcze jednego za tydzien dla upewnienia sie?

Gość Aggggggggggga
Zawsze dla pewności możesz zrobić. Ja sama nie wiem czy mój test po 37 dniach jest wiarygodny a wyszedł negatywny. Brzuch mnie boli , w sumie mam okres ale jeszcze mało leci i sama nie wiem?? a tabletki przeciwbólowe mogą sprawić że wynik będzie zły???

Gość linka444
kociak 58 sorki troche się przeliterowałam, przeczytałam po " 9 tyg." a nie po "9 dniach". W takim przypadku to za wcześnie teścik jest zrobiony i nie da prawidłowego wyniku. Możesz zrobić badanie z krwi na hcg to będziesz miała w 100% prawidłowy wynik bo na test sikany to musisz jeszcze poczekać. Jewszcze raz sorki:p

Gość linka444
Ja dziś jestem 11 dzień po stosunku i testuje za tydzień wtedy kiedy ma wypadnąć @ :)

Gość Aggggggggggga
A ja czy mogę liczyć że mój wynik był wiarygodny??? Brałam tabletki dopochwowe Metronidazol i tabletki przeciwbólowe bo boli mnie brzuch. Proszę doradźcie mi

Gość Aggggggggggga
Proszę o odpowiedź

Gość Aggggggggggga
plisek ...........

Gość Aggggggggggga
Proszę Was dziewczyny

Gość linka444
Aggggggggggga kochana w Twoim przypadku to chyba mało juz prawdopodobne aby wynik sie zmienił. 37 dc to już dośc późno i teścik powinien już wskazać ciąże. A pozatym masz okres to napewno nie jest to ciąża, przykro mi...:(

Gość Aggggggggggga
Ja w sumie cieszę się że to nie ciąża a wręcz się ciesze że to nie ciąża:):) a tabletki przeciwbólowe i tabletki dopochwowe Metronidazol jakoś wpływają na wynik testu???

Gość Aggggggggggga
Byłam u ginekologa 13.07 i mnie badała a już pod wieczór i w nocy trochę leciało czyli zaczynał mi się okres. Powiedziałm jej że mnie brzuch boli a ona nic zbadała i nic nie powiedziała tylko jeszcze mnie zjechała że nie posłuchałam że mam przyjść tydzień po ostatniej tabletce dopochwowej. To nie wiem???

Gość Aggggggggggga
Linka444 prosze Cie co o tym myślisz??

Gość Aggggggggggga
Nadal mnie brzuch boli

Gość Aggggggggggga
Proszę kogoś o odpowiedż

Gość Aggggggggggga
Czasami leci a czasami nie leci ze mnie

po 2 tygodniach test staje sie wiarygodny, ponieważ dopiero po tym czasie kobieta zaczyna wydzielać hormon zwany choriongonadotropiną. Jak wszystkie wiemy testy ciążowe mają za zadanie wykryć go w moczu.

Gość Aggggggggggga
do 10 tygodnia może wychodzić negatywny?? czy co???

Gość Aggggggggggga
Ja zrobiłam w 6 tydzień po stosunku i wyszedł negatywny wcześniej też robiłam i też wychodziły negatywne. i co mam myśleć???

Gość Aggggggggggga
córka wulkanizatora proszę Cię

Gość linka444
Według mnie napewno nie ciąża. Jeśli się boisz to dla upewnienia i uspokojenia możesz zrobić za kilka dni następny, ale według mnie to zbyteczne, tylko od Ciebie zależy czy zrobisz. A te bóle brzucha to nie przypadkiem od okresu?

Gość joanna00
Aga nie stresuj się, na pewno wszystko będzie dobrze;) jak tak bardzo się martwisz to możesz wykonać test z krwi cena ok 30 zł i jest pewny po jakiś 12 dniach po owulacji- średnio 22-23 dni po stosunku już jest pewny w 1000000%. głowa do góry ;)

Aggggggggggga , nie negatywny. jeśli jest się w ciąży to można ją rozpoznać w za pomocą testu ciążowego do 10 tygodnia. po 10 tygodniu ciąży poziom hormonu zmiejsza sie i nie jest aż tak wykrywalny.

Gość linka444
Aggggggggggga kochana jeśli się tak denerwujesz i nie chcesz czekać to leć na bete ona wszystko wyjaśni. Bo jak wcześniej pisałam robienie testu za kilka dni to za długo czekania i zjedzonych nerwów.

Gość Agggggggggga
linka444 jakoś dziwnie mnie boli ten brzuch bo nie na dole tylko trochę wyżej, sama dokładnie nie wiem???:(:(

Gość linka444
No to jutro z samego rana lec na bete

Dostałam okres....to chyba nie jestem w ciąży? czy zrobic i tak test jeszcze raz po okresie?