Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja71

Ochroniarz!! Jak zostac?

Polecane posty

Marzy mi sie byc ochroniarzem . Mam 23 lata i srednie bez matury, jak to zrobic? Pomozcie;/

BLE BLE -> szkół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alicjo jest sporo szkół ochroniarskich wystarczy poszukać na necie ;)

w tych szkolach matura nie jest wymagana. wiec zadnych przeszkod nie ma. zajecia zazwyczaj do drugi weekend. ja ide od pazdziernika do takiej szkoly wlasnie, konkretnie do Cobry.

Gość jkjhk
nawet cosinus ! darmowa szkoła w każym mieście prawie a wymagane jest TYLKO świadectwo szkoły średniej bez matury. i po 2 latach wychodzisz z licencja 2ego stopnia ;)

Gość bhytf
po jaka cholere isc do szkoly ochroniarskiej. Znasz jezyk obcy? Idziesz do firmy ochroniarskiej i sie zstrudniasz. Najlepiej do g4s bo dajaczesciowo umowe o prace. czesto wymagana jest licencja a to koszt okolo 2500 zl. w zaleznosci od ceny kursu.

Ale bez uprawnien do firmy ochroniarskiej ??;/ dziwne ... ___________________________________ o co ci chodzi - a sa jeszcze zapisy pewnie juz nie ;/

można bez uprawnień tylko że wtedy nie dostaniesz broni itp. i prawdopodobnie będziesz siedzieć na monitoringu

Gość krissskowa9
Amanda no i jak idzie tam Twojemu bratu ? Tak pytam, bo mój cos kiedyś te podgadywal własnie na temat takiej szkoły ale sam nie wiedział do końca na jaki kierunek ma sie zdecydować.

Gość petitka8756567372682y2893y7289
alicja skad jestes? ja tez chce isc do takiej szkoly ale nie az na dwa lata

Gość gość
No i bardzo dobry wybór. To jest jedna z lepszych tego typu szkół wiec na pewno nie bedziesz załować.

Gość gość
Chyba teraz Ci którzy szczególnie nie sa do końca pewni tego co chcą w swoim życiu robić decydują sie własnie na takie szkoły. Po tych 2 latach juz potem człowiek mniej wiecej wie co moze robic i czy wybierac studia czy nie.

Gość gość
Słyszałam już duzo pozytywnych opinii na temat Cosinusa i rzeczywiscie trzeba powiedziec ze teraz bardzo wiele osób decyduje sie na takie szkoły policealne.

Gość gość
A czy własnie w Cosinusie jest taki kierunek? Mysle ze mój chłopa mógłby być bardzo nim zainteresowany.

Gość gość
Z tego co wiem z własnego doswiadczenia to wszystkie szkoły za darmo, bez ukrytych opłat, bez kar za frekwencje dla wszystkich uczniów. I zaoczne szkoły policealne (okres nauki od 1,5 do 2 lat) - bezpłatne

Gość gość
To prawda. I jak mnie nie udało sie isc na medycynę to nie poddaje sie i nie trace lat tylko poszłam do Cosinusa na opiekuna medycznego. I to jest strzał w 10tkę.

Gość gość
Bardzo duży wybór kierunków macie tez w szkole Cosinus. I uważam ze jest to jedna z lepszych szkół jesli chodzi o wszystkie policealne szkoły w naszym mieście.