Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesteś poyebany

zaczął mnie podniecać facet, z którym mam na pieńku

Polecane posty

Gość jesteś poyebany

śniło mi się dzisiaj, że spotykam na basenie faceta, który mnie szczerze nie cierpi. :o nie podoba mi się, ogólnie z charakteru to wredna menda, a z wyglądu taki brzydki leszcz. niestety nie mam zdjęcia, żeby pokazać, ale to blondyn, z nijaką budową ciała, chociaż mięśnie u rąk ma OK. wracając do tematu: śniło mi się, że chcąc się popisać przed kimś innym płyne w Olimpijskim kraulem z bezbłędną techniką - robię to powoli, żeby każdy widział, że moja koordynacja jest idealna. :D no i widziałam podziw i zachwyt w oczach tłumu i w oczach tego gościa też. nagle wszyscy zniknęli, on wszedł do basenu, w którym ja też byłam, odwrócił mnie przodem do brzegu, trochę odsunął dolną część majtek i wszedł we mnie :o totalny SZOK i konsternacja :o zaczął się ruszać i wyszło na to, że uprawialiśmy taki dziki seks w basenie, że dostałam orgazmu przez sen :o[cześć] obudziłam się cała spocona, zdyszana i serce mi waliło jak opętane! :o ogólnie fantazjowanie o seksie w basenie zupełnie mnie nie podnieca :o a teraz mój problem: ten facet zaczął wzbudzać moje pożądanie :o:o:o do tego stopnia, że chyba byłabym gotowa oddać mu się od zaraz! :o:( mam na niego taką nieziemską ochote po tym śnie.. że mogłabym do niego przyjść w samej seksownej bieliźnie i stwierdzić, że może ze mną zrobić co tylko chce... :( rano jak sie obudziłam, zrobiłam sobie dobrze myśląc o nim i o tym jak dominuje w seksie.. :(:(:( JAK SIE POZBYĆ TAKICH MYŚLI?! :( jestem załamana... boje się, że zrobie coś głupiego.

Gość dieta bialkowa
nie martw sie. mi sie kiedys snil facet, ktory na zywo totalnie mnie nei rajcowal. przysnil mi sie z nim nie raz boski seks i od tego czasu juz inaczej na niego patrze i autentycznie mam ochote sie z nim bzyknac:/ sny maja straszny wplyw na zycie jak widac:/

Gość jesteś poyebany
radzicie mi, żebym sie rzuciła na niego? :( z jednej strony wiem, że dla faceta nie jest przeszkodą to, że mnie nie cierpi, żeby uprawiać ze mną seks, bo ciało mam niesamowite. :D ale z drugiej strony on nie okazuje mi należytego szacunku, nie mogę się przecież oddać komuś, kto jest dla mnie wredny.. :o ale czuje, że nie wytrzymam jak jednak z nim nie spróbuje.. :/ co robić?

Gość blę27
a dlaczego on cię tak nie lubi?

Gość hogacia
Kiedy 6 lat temu zaczęłam pracować w redakcji pewnej gazetki, jedną z moich działek była policja i kryminały. Dzięki tej pracy poznałam jednego z naczelników wydziału w komendzie. Facet był niesamowity, przystojny jak cholera, ale bardzo nieustępliwy, chłodny. Kiedy musiałam zrobić jakiś temat i prosić jego o komentarz była przerażona, po prostu bałam się go. Dzisiaj pan A. ... jest moim kochankiem i jest najcudowniejszym człowiekiem jakiego kiedykolwiek spotkałam na swojej drodze :-)

Gość jesteś poyebany
ale on mi się nie podoba :( nie cierpi mnie, bo nie lubi mojej osobowości - tak mi się wydaje. ;) czasem myśle, że jest na tyle wredny, żeby jakimiś czarami, czy czymś zrobić mi taką krzywde.. :( podły cham. chyba ubiore sie w coś strasznie sexy i pójde "zakopywać topór wojenny".. przy okazji go uwiode, potem strace głowe i nie wiem czy nie bede tego żałować..? cholerne sny!!!

Gość eharaeeehhhhhhh
daj mu doopy... typowe dla was

Gość jesteś poyebany
nie często.. raz na miesiąc, zawsze przypadkiem.. od października będę go widywać regularnie, prawdopodobnie codziennie... ale też nie celowo, tylko raczej przypadkiem. mieszka 3km ode mnie i w zasadzie to mogłabym iść do niego nawet.. choćby dzisiaj...

Gość niebieskooki-blondas nl
:D

Gość WiernyTomasz
daj mu doopy, prosze cie:):) idz do niego niezle zrobiona i pros go by cie zerznal.. pieprzcie sie cala noc!!