Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tom.aj

Panowie, czy bylibyście

Polecane posty

Jak w temacie - pytanie dla facetów, czy byli by "łatwymi" gdyby byli Paniami?

pytanie oczywiste, jeślibyśmy panią ale zachowałbym swoja naturę faceta to z pewnością robiłbym to kilka razy dziennie :D ale jesli miałbym mentalność kobiety to zapewne dawałbym tylko tym najlepszym, idealnym :D

Gość fhdfgdfggjfg
Głupie pytanie! Nie jestem sobie wstanie wyobrazić jak to by było gdybym był kobietą.Patrząc teraz z mojej męskiej perspektywy bym był do końca życia dziewicą bo nie dał bym się wyruchać facetowi.No może bym był lezbijką,a raczek na pewno. A może jak bym się urodził dziewczynką by było tak jak jest teraz,czyli nie był bym łatwy.

A to trzeba być aż kobietom. :O Są i "łatwi" faceci :O To pokazała mi koleżanka, która bynajmniej nie ma i nie miała nic wspólnego z kurrestwem. Naprawdę nie ma potrzeby bawić się w przebieranki i podświadomie udowadniać, która płeć jest bardziej "łatwa" Na szczęście to jedyna "wojna" (że tak napiszę ;) ), która przynosi na świat :P :D a nie z niego zdejmuje. :D

"łatwymi" skończmy już z tym, bo mi się rzygać chce. kobieta lubiąca seks ma się hamować, by nie zostać nazwana łatwą? nawet takiej lubiącej seks, trzeba czymś zaimponować. nie mylić z "szybkimi" dziewczynami, które... w sumie nie wiem, pieprzą dla zaliczenia. które łapią za chuja po prostu. ad tematu: obserwując kobietę przeżywającą orgazm, stwierdzam że chciałbym ich dostawać jak najwięcej. będąc kobietą miałbym dwóch, trzech kochanków i bzykałbym się codziennie.

Jesli bylbym kobietą, to zostalbym less, bo do facetow by mnie nei ciagnelo :)