Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sprawa

testy owulacyjne, temperatura i plamienie... pomocy!

Polecane posty

Gość dziwna sprawa

wiec tak: w 12 dniu cyklu robilam test i wyszla slaba kreska w 13 dniu juz 2 mocne miesiaczke mam co 28-29 dni. problem w tym, ze jak wyszla druga kreska to temperatura nie wzrosla za duzo, tylko o 0,2 (z 36,3 do 36,5) w 16 dc mialam plamienie takie rozowawe, sluz z krwia w 17 dc powiekszyly mi sie troche piersi, ale temperatura nadal tylko 36,5. dlaczego? ktos wie jak ta temperatura moze rosnac? i czy test owulacyjny moze sie mylic??? staram sie o dziecko i tak sie zastanawiam czy mam podstawy do zmartwien :-/ czy raczej wyglada na ok. dziekuje za wsparcie i odpowiedzi. pozdrawiam!

Gość dziwna sprawa
podnosze temat. czy ktoras z was miala podobnie? w sensie, test owu pozytywny, temperatura rosnie dopiero 2-3 dni po tescie i pojawia sie plamienie. help :-)

Gość nie wiem jakiej firmy
masz te testy ale te z ktorymi sie spotkalam pokazywaly owulacje do przodu tzn ze w ciagu 24 h ona nastapi

Gość a ja tez robilam testy
i na kazdym pasku czyli na 5 pod rzad wychodzily mi grube krechy-- czyli co 5 dniowa owulacja ??? testy to sciema!!

Gość 2 opcje
1. owulka była 12dc, doszło do zapłodnienia i w 16dc nastąpiło zagnieżdżenie zarodka i stąd plamienie 2. owulke miałaś 16dc i stąd plamienie okołoowulacyjne. Testy nie zawszę mówią prawdę a po kilku wyrywkowych temp ciężko coś powiedzieć.

Gość nie wiem jakiej firmy
bo tak one dzialaja wiadomo ile trwa owulacja ale tez wiadomo jaka moze byc zywotnosc plemnikow w sprzyjajacych warunkach czyli w jednym z tych dni co pokazuja testy moze dojsc do zaplodnienia

Gość dziwna sprawa
dzieki!!! jestescie wspaniali, ze piszecie :-) wiec tak do 11 dc mialam temp 36,1 - 36,2 (najwyzsza 36,3). Testy owu robilam od 7 dc, bo to pierwszy miesiac i nie bylam pewna co i jak. dopiero w 13 dc pokazal mi II krechy, w 12 i 14 tez byly ale jasniejsze. testy paskowe wondfo. nie wiem czy dobre, ale tanie :-) no i nie pokazywaly przed 5 dni 2 krestek, tylko w 13 dc takie 2 wyrazne. czyli w 16 dniu albo owulka, albo zadnzdzenie... hmm w tamtym cylku w 15 dniu bylam na usg u gina i powiedzial, ze mam jajeczka w obu jajnikach, wiec moze to dopiero byla owu... jesli mam 28-29 dni cykle to moze by sie zgadzalo. chociaz nie ukrywam, ze wolalabym zagniezdzanie :-) no zobaczymy za 2 tygodnie :-) a wy jakie testy uzywacie??? komus zadzialaly??? dlugo sie staracie?

Gość 2 opcje
ja używałam przez 4cykle ale potem im podziękowałam bo i tak nic z tego nie wyszło więc po co kase marnować? Tak naprawdę jeśli się kochać co drugi dzień to sznse są bardzo duże a testy tylko mieszają w główce;)

Gość dziwna sprawa
2 opcje no wasnie tz mam takie wrazenie... ale w tym cylu sprobowalam... zaczelismy sie przytulac 12 dc i tak do 16 to trwalo :-) chyba za czesto. Chociaz powiem wam, ze czytalam, ze pary, ktore kochaja sie codziennie maja 37% szans, a te ktore co 2 dzien 33%, wiec raczej jest wyrownane, tylko, ze mialam wysokie libido i tak nas ponioslo, ze przestalismy myslec, ze to co 2 dzien. a ty sie jeszcze starasz???

Gość 2 opcje
staram się staram:) możecie kochać się codziennie jeśli partner na dobre nasienie bo mój np jest informatykiem i jakoś chyba marna:P Jak 2 lata temu udało mi się zaciążyć to kochaliśmy się codziennie a nawet 2 razy dziennie, niestety tamtą ciąże straciłam a póki co się staram, 2 lata za nami...

Gość dziwna sprawa
no wlasnie nie wiem jakie ma nasienie :-) pracuje w biurze. ja tez juz raz zaciazylam i tez poronilam, ale wtedy wlasnie malo co sie kochalismy, bo ja mialam akurat konkurs do administracji i sie uczylam, wiec po wszystkich egzaminach jak sie do siebie dopadlismy to byl 13 dc i jakos zaskoczylo, tylko, ze dlugo nie trwalo :-/ no nie pozostaje nic innego jak sie starac!