Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krucha i smaczna

Ile waży?

Polecane posty

Gość fhdfgdfggjfg
A ile ma wzrostu ? Jak 155 to tak z 53 a jak 180 to tak z 72.

Gość zielona_mięta
trudno powiedziec. nie widac calej figury, ile ma wzrostu?

Gość Krucha i smaczna
Kurcze nie wiem...ale dzięki.

Gość Krucha i smaczna
A jakby miała 165?

Gość fhdfgdfggjfg
Morska_Bryza No nie wydaje mi się żeby ta dziewczyna miła nadwagę,a jak by przy 155 ważyła 65 to by miała nadwagę.Może moje 55 to troszkę za mało ale nie przesadzaj nie jest ona jakaś gruba.

jeśli ma 165 to mi się wydaje że gdzieś 60 choć trudno ocenić bo nie widać całej sylwetki a ubranie i to jak stoi nie sprzyja ocenie wagi

Levviatan wiesz co kbotka 60 kg na 165 cm jest calkiem zgrabna Ja wazylam 53 kg na 152 i bylam normalna Ta dziewczyna ok 70 kg wazy bo faktycznie moze 75 to za duzo nie wiemu jakie ma nogi pupe ale ma buzie papusna wiec to raczej mowi nam o calosic sylwetki

Gość fhdfgdfggjfg
Morska_Bryza No i właśnie jesteś w błędzie bo nie zawsze "papusna" buzia idzie w parze z grubą sylwetką.I po za tym nie ma ona w cale takiej papusnej buzi tylko szeroką szczękę.A i że ty uważasz się przy swoich wymiarach za normalną to nie znaczy że tak jest.

fhdfgdfggjfg dobra nie bede sie klocic wiem przy jakiej wadze jak wygladam i jak ludzie to oceniaja i niestety ale ta dziewczyna ma papusna buzie i wybacz ale nigdy przenigdy nie spotkalam sie z przypakdiem takim ze jest szczupla dziewczyna z papusna buzia natomiast sa takie przypadki gdzie ktos jest papusny a buzie ma normalna

Gość asia29071986
60kg to nie jest dobrze na 165cm, ja mam 172 i waze 60kg i uwazam ze za duzo:o

Gość fhdfgdfggjfg
Morska_Bryza A czy ja napisałem ze jest szczupła?Uważam że być może jest normalna(ciężko określić jak jest na podstawie jednego zdjęcia i w dodatku takiego jak to)ale mogę się mylić. Masz racje nie ma sensu się kłócić bo i tak do niczego to prowadzi. Miłego dnia :)

asia29071986 wiesz a ja mam dwie kolezanki na 172 cm jedna wazy 60 kg wyglada nornalnie szczuplutko i zgrabnie ale nie chudo druga 55-56 kg i wyglada jak chaberlok niektorym to sie chyba w glowach poprzewracalo dzisiaj nornalna to musi byc chuda:( a normalna nie jest chuda ani gruba tylko szczupla i ze zdrowa sylwetka