Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hirsutyczna 89

wstydzę się iść na basen bo nie dość że mam krzywe nogi to jeszcze włosy łonowe

Polecane posty

Gość hirsutyczna 89

i na pachwinach wystają poza mój skąpy kostium :/ a w spodniach nie pozwalają pływać :/

Gość fajna?
to se wygol pachwiny lub kup se kostium spodenkowy

Gość hhfgdgdsgsfsga
probonuje pod kosiare sie polozyc. teraz czesto w miastach panowie koszą wiec mozesz sie zapytac :)

Gość zielona_mięta
a nie możesz ogolić/wydepilować? to takie trudne?

Gość andie
wystarczy się ogolić ;p

Gość hirsutyczna 89
no i często puszczam gazy co widać w wodzie

Gość hirsutyczna 89
podszyw. i proszę panów np., leviatan o nie wypowiadanie się w tym temacie bo nie wiecie o co chodzi latwo powiedzieć ogól sie . na maszynkę to zbyt delikatne miejsce, depilator ? moja koleżanka mówila że jej wyrywa włosy :/ używałam kremów, i tak mi szybko odrastają :( nienaiwdze ego ;/

Gość hhfgdgdsgsfsga
kurna depilator jest chyba od tego zeby wyrywal wlosy hahahahhahaa :D

Wyrywa włosy? No przecie po to jest depilator. Możesz też iść do kosmetyczki na woskowanie albo właśnie kostium ze spodenkami kup. Dla chcącego nic trudnego

Tak, bo basen jest tylko dla tych idealnych, szczupłych, wydepilowanych wszędzie, o pięknych biustach i nogach do szyi :D Jak już Ci napisano - kup inny kostium, albo baw się w depilację, jeśli przeszkadzają Ci te wystające włosy łonowe. No i naprawdę, zrozum, że ludzie mają ciekawsze rzeczy do roboty, niż gapienie się na Twoje niedoskonałości. To tylko Tobie się wydaje, że wszyscy na Ciebie patrzą z potępieniem, to kwestia psychiki.

Gość ja się nie Malujęęęę!!!!
o kurwa ale temat:O zbyt delikatne miejsce na golenie?? :D haha to nie pozostaje Ci nic innego niż łazic z takimi włochami skoro tak uważasz:D wystarczy dobry krem do depilacji i maszynka ci nic nie zrobi, uwierz:O

Gość mysle ze to latwo powiedziec
wygol sobie... Ja gole okolice bikini. Ale to jest mordega. A po wygoleniu wyglada rownie szkaranie, tyle ze z innego powodu - cale czerwone, podraznione... Plastrow kiedys tam sprobowalam, wylam z bolu sciagajac i mialam dwa wielkie siniaki przez 2 tygodnie :classic_cool: Mi sie najlepiej sprawdza krem do usuwania. Tyle, ze co z tego, jak za 2 dni znow sa... I tak w kolko macieju. A od tego usuwania to coraz wiecej ich i coraz czarniejsze :O :(

uprasza się tłuste , pryszczatew i wogóle brzydkie z tyłkami jak betoniarka oraz z nogami jak kobyła pociągowa o nie przychodzenie na baseny , by nie psuć atmosfery tam panującej i wrażeń estetycznych jakich można tam doznać nie wspominając o relaksie i ochłodzie

Gość hhfgdgdsgsfsga
jakie to są nogi jka kobyla pociagowa?:D

Gość hirsutyczna 89
może dla Was golenie, wyrywanie, cięcie i wosk to rozkosz a dla mnie nie!!! nie zamierzam się narażać na ból dla chwili przyjemności tym bardziej że po kilku dniach mi odrosną :(

na kosmetyczke mnie nie stac niestety... Penseta tez wyrywalam kiedys ale to jest zabawa na caly dzien... Jedna strone wyrwe, druga juz zdazy wyrastac. A poza tym tez podrazniona skora i czerwone kropki, krew, lo matko... Ja bym na Twoim miejscu, autorko sprobowala z kremem ;)

Gość hhfgdgdsgsfsga
to kurwa łaż z buszem albo siedz w domu ewentualnie sobie zaplec dredy i schowaj pod majty a nie dupe zawracasz wtaki upal:O

Gość hirsutyczna 89
a no krem i szpachelka chyba najlepsze bo nie boli, ale mnie gwint strzela gdy : nakładam krem na 10 minut, czekam jak głupia a potem usuwam i co?połowa i tak zostaje :/ no i tak jak mówisz, 2-3 dni i odrastają :/

no niestety, zostaja :( Te co zostaja gole juz maszynka - ale z wlosem, nie pod wlos... Niestety odrastaja bardzo szybko. Ale to po kazdej metodzie. A ta w miare bezbolesna ;) Chociaz jak ta szpachelka po tej skorze szoruje, to tez dlugo potem czerwone miejsca mam...

Gość zielona_mięta
' a no krem i szpachelka chyba najlepsze bo nie boli, ale mnie gwint 'strzela gdy : nakładam krem na 10 minut, czekam jak głupia a potem' cóż, takie życie...

Ja usuwam wlosy peseta i nie czuje bolu. Po jakims czasie jest to dla mnie normalne i juz nie czuje tego bolu. Ty zamiast marudzic to zrob cos z tym. Albo cale zycie chodz w worku.... ja za to mam idealnie proste nogi, taaaa :classic_cool:

penseta nie boli, zgadzam sie ;) Tylko, ze jedna strona zajmuje prawie caly dzien. Nie mam az tyle wolnego czasu... Poza tym pozostawia to tez te czerwone kropy, przynajmniej u mnie... Najlepiej sie sprawdza krem jednak...

Gość ostatni io
niezłe prowo :D 8/10 :D depilator wyrywa wlosy buhahahahha:D

Dziewczyny... Istenieją jeszcze innego typu rzeczy usuwające włoski np pasta cukrowa- jest naprawdę dobra ! A włosy to włosy i muszą rosnąć...:-P

do wanny w domu wskocz, tylko się w okolicach intymnych nie drap bo połowa łoniaków wyleci i zapcha rury, a jak nie to idz do sąsiada on już napewno tobą się dobrze zajmie jak oczywiście dobrze wypije.

Gość hirsutyczna 89
sam jestes prowokacja. myslalam że depilator jest przyjemniejszy a jak ciągnie włosy to dziękuje ;/ dlaczego kobiety mają cierpieć depilacja,okres a faceci mogą pomykać z owłosioną dupą i fiutem i nic?

tgo sobie warkoczyki zaplec jak depilacja boli a na golenie zdecydowac sie nie chcesz.. oblesna jestes wiesz ? 21 wiek a ty z loniakami pomykasz.. juz nawet malo ktory facet jest TAM owlosiony...a tu prosze.. kobieta :/