Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerwać, czy sie żenic

może sie udać malżenstwo, nawet jeśli żeni się

Polecane posty

Gość to po co sie bral za mala?
przeciez widzial jaka byla? ha ha no chyba ze zmalala a moze on urósl

Gość zdziwona ewa..........
on ma 190 a on siega mu do brody, to mała? ma ok 180 wiec nie mala, albo autor cos krecie, albo mamusia mu kazala....ja zostawic:-P

Gość gagatekee
pisze ze ma 190 cm wzrostu ,ona siega mu do brody- to wcale nie jest taka niska, zalozy obcasy i bedzie nieezla laska i napewno niejeden sie kolo niej zakreci

Gość gagatekee
hej zdziwiona ewa ta sama mysl nam zakielkowala w glowie w tym samym momencie ha ha dobre

Gość zdziwona ewa..........
bo autor albo przesada albo nas okłamuje albo.....mamusia tak mu powiedziala. ze tak trzeba bo ja jeszcze nie widzialam dziewczyny 180 z krotkimi nożkami:-P

Gość zoołzaa
No szok, jak możesz mysleć o ślubie skoro nie czujesz , że kochasz. Mam wrażenie, ze nawet nie bardzo lubisz a to juz tragedia. Tez jestem miła i sympatyczna :) To znaczy, ze Ona nie widzi , że jej nie kochasz? Udajesz ?? Przecież to czuć, gdy ktoś kocha. Daj sobie spokoj i powiedz jej prawde i chociaż uszanuj jej uczucia. A sobie poszukaj takiej, dla której tez bedzisz mily i symatyczny ,a niekoniecznie kochany. Sorki, ale tu sie nie ma co zastanawiać. Chciaż znam małzeństwo, które ponoć się kocha sie do szaleńsatwa, ale cholernie sie lubia (ja mysle ze kochają jednak) i aż serce rośnie jak sie widzi jak sobie żyja , juz 10 lat :)

Gość autor zwiał
chyba sie przestraszyl

Gość testerkamarelka
swoja dziewczyne traktujesz jak dobra kolezanke z ktora milo spedzasz czas (seks)

Gość nana cynamonowa
Jeśli jej nie kochasz, nie możesz się z nią ożenić. Zastanów się jednak, czym dla Ciebie jest miłość. Miłość To nie chwilowe zauroczenie, tylko postawa. Możesz zadać sobie odpowiedź na pytania: czy wyobrażasz sobie starość u jej boku, czy chciałbyś mieć córkę taką, jak ona. Wiem, może Ci się wydawać, że to kosmiczne pytania, ale uwierz mi, potrafią trochę "poukładać" w głowie.

Gość zoołzaa
"autor zwiał chyba sie przestraszyl " życia ;)

Gość Remigiuszi juz
a moze poszedl po porade do mamy

Gość zoołzaa
a moze do mnie, bi tez jestem miła i sympatyczna ;)

Gość niektore kobiety to sa
naprawde pierdolniete, wspolczuje waszym mezon czy facetom :O dla was kazdy facet ktory ma watpliwosci to od razu mamisynek, ale wy macie prawo do watpliwosci jak najbardziej :O :O zenadaaaa poniewaz zaraz sie te dziunie na mnie rzuca informuje ze jestem kobieta

Gość zoołzaa
Wątpliwości może mieć kazdy, czy sie kocha, czy nie, ale jeśli wie , że nie kocha to jak można mysleć o ślubie

Gość poziom zachowania autora
ponizej 10 lat :o idz szukaj baby 1,85, a tej nie mydl oczu oszuscie