Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wszystko szybko sie zmieni

Czy tylko ja nie pasuje do tego świata ?

Polecane posty

Nie chce dorastać, boje sie przyszłosci, strasznie przezywam mijający czas i to, ze niektorzy ludzie i rzeczy, miejsca juz nie wroca, ze najblizsze osoby nie wrocą, bo dorastaja i zaczynaja zyc swoim zyciem, rodzina, maz, dzieci - ja nie chce takiego zycia dla siebie, ale ciagla presja otoczenia mnie rozbija :o po prostu nie godze sie z mijajaczym i uciekajacym czasem, strasznie mnie to boli, strasznie tęsknie za tym co było, za tym co mielismy , czasami tak jestem wyczerpana tym psychicznie ze jedyne o czym marze to zeby sie uwolnic od tego swiata raz na zawsze bo sobie nie radze.. http://www.youtube.com/watch?v=lc6D873MibI&feature=related

Gość nickonicko2010
młodośc ducha to co innego niż młodosć ciała,możesz ją zachować i po 30-ce i później:) ... http://tnij.org/fajneubrania

Istotą procesu globalizacji jest kompresja czasu i przestrzeni. Świat zmienia się szybko i będzie zmianiał się jeszcze szybciej. 100 lat temu, w pierwszej dekadzie XX wieku, większość ludzi nie wierzyła że kiedykolwiek samoloty będą używane do walki z innymi samolotami. Minęło sto lat i proszę...mamy już piątą generację myśliwców.

8 lat temu, mający pojemność 40 GB dysk mojego komputera wydawał się bardzo duży. Minęło 8 lat i proszę...niektórzy mają już w komputerach dyski o pojemności nawet 250 GB.

Gość nmaster wyjdz
:o

Na początku XX wieku najszybsze samochody rozwijały prędkość 90 km/h. Tylko najlepsi i najodważniejsi kierowcy jeździli z taką prędkością. Tymczasem obecnie najszybsze samochody sportowe rozwijają prędkości przekraczające 400 km/h.

Pewnie wszyscy słyszeliście o technologii Blue-Ray. Obecnie dyski optymiczne w tej technologii pozwalają na zapis maksymalnie 50 GB danych. Ale już w przyszłym roku mają pojawić się wersje mogące zmieścić nawet 125 GB danych.

Mnie też czsami chwyta nostalgia za dawnymi dobrymi czasami, ale czas biegnie naprzód i czasy się zmieniają. Już za pięć lat Chiny stanął się największą gospodarczą potęgą świata i to wokół Chin skupi się większość światowego biznesu. Już teraz BRIC wyprzedza EU pod względem wysokości łącznego PKB: 1. BRIC - 16,4 biliona USD 2. EU - 14,8 biliona USD 3. USA - 14,3 biliona USD

W połowie XX wieku broń jądrową miały tylko USA i Związek Radziecki. A teraz ? Mają ją USA, Rosja, Chiny, Indie, Wielka Brytania, Francja, Izrael, Korea Północna, Pakistan. A prace nad nią prowadzą podobno również Iran, Syria i Birma.

Gość fajansiarz
Nie jesteś jedyna, autorko. Ja też nie chcę dorosnąć i boję się przyszłości. Mam jednak o tyle dobrze, że otoczenie nie wywiera na mnie takiej presji.

fajansiarz uff myslalam ze jestem sama, najgorsze ze wiem ze jakos trzeba ruszyc dalej a nie potrafie.

Gość fajansiarz
Dobrze jest mieć kontakt z kimś bardziej normalnym od nas. Mi się to na szczęście udaje, więc jestem trochę ciągniety "w górę". Niemniej, też jestem trochę w rozsypce, bo zwyczajnie nie mam pomysłu na życie.

u mnie podobnie , ciagna mnie w gore ale ja za abrdzo nie umiem sie w tej gorze odnalezc :(

Gość fajansiarz
Pozostaje jakoś próbować przeżyć, czyli nie ucinać kontaktów z normalnym światym, starać troszczyć się o kasę i mieć nadzieję, że kiedyś i na nas spłynie dobre samopoczucie.