Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bunia025

związek z mlodszym

Polecane posty

Gość fajna?
zalezy jaka to roznica.....jaka?

Sens pewnie i ma, jesli sie dogadujecie, jest wam dobrze razem..to czemu nie porobwac? ja osobiscie nie lubie mlodszych, jakos nigdy nie mialam mlodszego faceta, nawet mi sie chyba zaden nie spodobal..ale to moze dlatego,ze sama jestem mloda a za dziecmi ogladac sie nie bede;-)

Gość daj na mszę
pewnie, że ma sens a straci go kiedy będziesz pomarszczoną raszplą

moj jest odemnie mlodszy o 6 lat , od 3 lat jestemy razem i jest nam razem idealnie. zaraz jakies glupki zaczna wypisywac ze to dzieciak itd , otoz nie .. jest inteligentny , ulozony i powaznie patrzy na zycie ( a juz napewno powazniej niz wiekszosc cwaniaczkow z kafe )

No dogadujemy się i to bardzo dobrze ale masz rację czasami są mądrzejsi od niejednych 30stolatków :) :)

bunia milosc nie wybiera , jestes z mlodszym i ci sie uklada to super!! nie szukaj na sile starszego tlko dlatego ze od wiekow tak wlasnie wygladaja zwiazki ... powodzenia i zycze ci tyle szczescia ile ja kazdego dnia dostaje od swojego skarba :)

Dziękuje Bombelku :) Również życzę Ci dużo szczescia :):):):):):):):):):):):)):):):):)::::):):)

Gość daj na mszę
bunia naważ sobie soku z gumijagód to cię odmłodzi - może nie odejdzie

jakis Ty k***wa mądry jestes,chociaz stać mnie by sobie sok zrobić i nie musze żebrac tak jak Ty daj na msze

Gość z tej samej parafii
gruba stara bunia, gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,gruba stara bunia,

bunia nie przejmuj sie jakims burakiem :) pewnie siedzi sam z wlasna prawica ( lub lewica jak kto woli) pryszczaty , spasiony zalosny i dogryza ludziom :)

Gość z tej samej parafii
bunia+bąbel=0, bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,bunia+bąbel=0,

Dokładnie Bombelku widać,z mu sie nudzi w życiu osobistym,na szczęscie ja takie typki to ja mam gdzies P.S. Z TEJ SAMEJ PARAFI zakładam sie,że jak bym szła ulicą to bys obejrzał się za mna, widać,że bajeczki w dziecinstwie ew. teraz sie ogląda :P

Gość podsumujmy to wreszcie
bombelek pierdzielek bunia srunia

jakiś ciekawszy nick byś wymyślił,chociaż wątpie byś miał akurat przy swoim ilorazie inteligencji coś mądrego do powiedzenia.

Witam forumowiczki Mam pewny problem od dłuższego czasu a mianowicie : Spotykam się z mężczyzną młodszym od siebie o 10 lat czyli ja mam 29 a on 19, chłopak jest naprawdę emocjonalnie bardzo dojrzały ze światopoglądem bardzo dorosłym taki bardzo odpowiedzialny młody mężczyzna ale to tylko niestety moja miła strona medalu. Moja rodzina i znajomi nie akceptują mojego związku ,śmieją się ze mnie ,że wziełam sobie dziecko na wychowanie, że jestem nie poważna i dziecinna mówią ,że mam sobie poszukać kogoś w swoim wieku te całe szykany są bardzo dokuczliwe i bolesne i coraz cięższe dla mnie nikt nie chce przyjąć do wiadomości że to moje życie i mój wybór a nie ich ale nie chcą o tym nawet słyszeć nie wiem co mam robić z dnia na dzień nie umiem normalnie rozmawiać z mamą i rodzeństwem a chodzenie na imprezy do znajomych jest coraz cięższe i smutniejsze co ja mam zrobić ?jak się zachować ?nie mam siły już :( z tym walczyć może Wy macie jakiś złoty środek ?

Gość andie
Witajcie dziewczyny, ja też do was dołączę... ja osobiście nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby skreślać taki związek, sama mam młodszego faceta o 3 lata i jesteśmy razem ponad 2 i pół roku; jeśli chodzi o rodzinę to coś jest na rzeczy bo oni nie rozumieją tego, że jesteśmy np. szczęśliwe, tylko widzą "młodszego" i skazują od razu na niepowodzenie; wiem jak potrafi być to przykre, ale jeśli obydwojgu zalezy na byciu razem, to nie powinno być nic ważniejszego- nawet nagabywania rodziny- pisze z własnego doświadczenia:)

Gość Mirabet
Związek z młodszym partnerem pewnie bardziej niz z rownolatkiem, czy facetem starszym jest obarczony społecznym ostracyzmem, a jesli nie to (bo jednak sie edukujemy, roznicujemy jako spolecznosc), to narazony na sesnacyjne zainteresowanie.. Ale najwazniejsze jest to, co połaczyło ludzi, a nie ile lat pomiedzy

Gość andie
a czy jest ktoś kto nie chciał spróbować bycia w takim związku bo rodzina czy przyjaciele patrzyli krzywo?

Gość nfjknrsf
o boze dziewczyno ile razy bedziesz zakldac ten sam temat?????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość andie
założyła bo może szuka wsparcia, a jeśli komuś ten temat nie leży to nie musi wchodzić :)

Gość ertzerterez
ostatnio przeczytalam ze kobiety ktore maja mlodszego partnera o conajmniej 7 lat szybciej umieraja,czym wieksza roznica wieksza tym szybciej ona moze umrzec,