Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lace dress

Co sadzicie o tej sukience?

Polecane posty

jest dosyć ładna ale kremowa,może to trochę pannie młodej nie pasować;)

Gość kicius;9
bardzo ladna ja bym postawila na kolor jesli chodzi o dodatki np kobaltowe?? malinowe?

Gość martyyynaa
Bardzo ladna,na zgrabnej dziewczynie bedzie slicznie wygladac ale chyba bylby lepszy inny kolor bo na wesele raczej nie chodzi sie w bialej sukience-ten kolor jest zarezerwowany dla panny mlodej:)

Gość fdfsaa
cudna,ubierz ją.Panna Młoda będzie zgrzytać zębami z zazdrości :D

Gość lace dress
hmmm, wiem, ze kolor powinien byc inny, ale niestety, nie znalazlam nic, co by mi sie podobalo. nie lubie sukienek, wesel tez nie, wiec jak juz mam isc w czyms, to chce, zeby mi sie przynajmniej podobalo. mam takie zamszowe baleriny w szpic z kokarda, sa w kolorze fuksji. mysle czy beda pasowac...

Gość lace dress
ostatnio bylam na weselu w bialej, podobnej :) ale mialam czrne bolerko w biale kropki i czarne buty i torebke. teraz kolejne wesele i znow biel krem...

Gość kicius;9
tylko nie szpic i nie zamsz

Gość lace dress
kicius, ten kolor mi sie nie podoba, fason jest ok. http://www.oasis-stores.com/Lace-Asymmetric-Dress/All-Dresses/oasis/fcp-product/4470069204 przymierzalam te, ale jest za krotka. mieszkam w irlandii i mam wrazenie, ze wszystkie sukienki sa tutaj za krotkie, jak siadam wszystko mi widac. ta kremowa jeszcze ujdzie, choc moglaby byc dluzsza. ja lubie koronki, falbanki, takie bardziej dziewczece sukienki.

fajna ale jak zalozysz ja tak sama to bedzie lubi musisz jakies super dodatki zeby to mialo wdziek

Gość kicius;9
wg mnie ta ktora wybralas jest bardzo ladna zaloz cos ciemniejszego do niej i powinno byc ok nie raz widzialam kobiety w bieli na weselu i nie byla to panna mloda zobacz te kolory ktore pisalam wczesniej moze ci sie spodobaja jako dodatki

Gość lace dress
dziekuje wam za rady. kicius, te kolory dodatkow tak, masz racje. na pewno beda ladnie wygladaly. mysle, ze bez problemu znajde w takim kolorze. tak sobie musle, ze buty kobaltowe byly fajne. malinowe tez, tylko czy znajde w takim kolorze. poszukam.

Gość kicius;9
prosze bardzo a sukienka naprawde cudo