Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JoannaJ

czy uda mi się urodzić dziecko?

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie! Mam Hashimoto. Zdiagnozowane nie dawno. Dziś odbieram wyniki na Ana1 bo pierwszy wynik wyszedł mi wątpliwy i miałam je robione powtórnie. Okrutnie się stresuje.. Czy któraś z Was miała taką sytuacje jak ja i udało jej się urodzić zdrowe dziecko? Dodam że dwie ciąże straciłam jedna za drugą.. :(

powiedźcie mi jak to u Was wyglądało.... co Wam lekarz powiedział, jakie miałyście rokowania?

Ja mam już wyleczoną tą chorobę i mam 9 miesięczną córeczkę. Pierwszą ciążę też poroniłam. Dostaniesz odpowiednie leki i wszystko będzie dobrze :)

a mogę wiedzieć ile Ci to zajęło? Nie wiedziałam że Hashimoto można wyleczyć... mi lekarz powiedział że na przeciwciała nic nie poradzimy bo one są i już... za to ft4 muszę podnieść bo mam na dolnej granicy... :( i do tego to ANA 1 ... przez to mam już koszmary !

Fakt wyleczyć całkowicie się nie da ale poziom hormonów można doprowadzić to normy. Ja brałam hormony 3 lata i od 5 lat nie biorę już tabletek i jest wszystko dobrze. Teraz co roku robię tylko badanie TSH