Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananananana

prosze pomóżcie mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość no raczej cie nie przyjmą
bo jak można kogoś kto pisać nie potrafi przyjąć do biura? :o i ty studiujesz? :o

Gość jesli ci pracodawcy rozumieją
język polski to "kandydatura rozpatrzona pomyslnie" jednoznacznie oznacza, ze cie przyjęli i idziesz dogadac szczegóły. Ale bywaja niegramotni...

Gość no raczej cie nie przyjmą
to tak jak autorka :D

Gość ananananana
Też tak mi się wydaję. Pracodawca zapraszając na rozmowe zawsze o tym wspomina a nie mówi pani kandydatura została rozpatrzona pozytywnie i pyta się czy mi pasuje 13 czy inna godzina hmmmm zobaczymy jutro

Gość jesli ci pracodawcy rozumieją
gdyby tylko prosili na rozmowę, powiedzieliby " rozpatrujemy, (czy tez: bierzemy pod uwagę) pani kandydaturę, prosze przyjśc itd')

Gość zielonka stonka
wpadnij tu jutro i opowiedz co wyszlo.

Gość ananananana
opowiem opowiem :)

Gość prawdopodobnie będzie tak
jak napisałaś, ze poszukuja kogoś do sprzedaży. Nie sugeruj się tym co jest napisane w ogłoszeniu bo niejednokrotnie pracownik biurowy to sprzedaż w telemarketingu. Wiem cos o tym :) Jeśli to sprzedaż produktów to zapewne zastaniesz na miejscu wiele kandydatów Raczej obstawałabym za tą opcją :)

Gość ananananana
nie mam tej treści bo to ogłoszenie było z 30 czerwca. Było napisane bo mam w e-mail zapisane że szukają kobiety na stanowisko pracownik biurowy.

Gość ananananana
Trudno się mówi jeśli tak będzie. Ale gościu który odebrał jak zadzwoniłam bardzo miły głos miał mówil tak proszę panią to jest firma usługowa.

Gość kanał
tak potrzebują gońca, teraz się to nazywa pracownik biurwowy

Gość ananananana
Gońcem bym mogła być ale nie sprzedawać jakiś art telefon albo ubezpieczeniowe bo wiem co to znaczy. Dobrze kochani uciekam 3maj się do jutra pa

Gość nooo bywało
albo rozmowa albo frakjera szukają dop darmowej dniówki

Gość ananananana
Witajcie byłam na tej rozmowie i wszystko pięknie rozmowa w cztery oczy z kierownikiem tylko kilka ale mam Kierownik bardzo młody ok 25 może delikatnie więcej latt dodam że bardzo przystojny. Kolejne ale wybrali z wszystkich CV tylko mnie jedyną dziewczyne i 4 chłopaków z tym że to telewizja cyfrowa nowa filia i kilka osóbp potrzebują i w poniedziałek mam przyjść ispędzić z menagerem sama 9 godzin i o 19 godziniep odejmą decyzje czy sie nadaje i on zem ną porozmawia ale obawiam sie ze cos tu nie gra Gdy spytalam o zadania na tym stnaowisku powiedzial zajmowanie sie dokumentacją firmy

Gość ananananana
dodam że powiedział "Jest Pani piękną kobietą" to juz oboje wiemy teraz musimy sprawdzic jak szybko pani się uczy... hm