Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaaaaaaaaaaaaaaaaal

poznam dziewczyna

Polecane posty

Witam. Nie jestem Polakiem, jestem obecnie polski, mam na imię Badaal, jestem czarny. Chciałbym spotkać miłą dziewczyną na wakacje i na seks. Może stałym związku. I jak Polacy. Mieszkam czasowo w Warszawie, czuję się bardzo samotny, wezmę urlop ładne i ładna dziewczyna, najlepiej do Egiptu, bo to moje miasto. I jak kształtować pierogi, czytać kryminały i sprawdź, modele samolotów. Dziewczyna Miła, ładna i zgrabna dowiem się jak najszybciej do końca lipca, do urlopu w sierpniu. Najlepiej byłoby mniej niż 25 lat. Mam 29 lat. Mail: badaal_mu@gmail.com

W sierpniu będę na urlopie, a teraz w różnych miejscach w internecie szukam polskiej dziewczyny. To zależy od mojego czasu, więc proszę o szybką odpowiedź. Mogę spotkać się można przyjrzeć się ciała dzisiaj. I jak zgrabna dziewczyna, biała z miły charakter. Chcę zobaczyć i spróbować ciała i sutków. I jak piersi i tyłki. Może być pulchny, ale zgrabna

Ja bogaty.

Gość Chętna23l W-wa
A jaką masz tą swoją murzyńską dzidę?

Myślałam, ze w Egipcie to arabusy mieszkają a nie czarnuchy. Chociaż w sumie, moze to potomek berberyski, chcący zaznać luksusu jakim jest pieszczenie Białej Pani. :classic_cool: