Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kózkaaa

brodawka(kurzawka) usuwanie

Polecane posty

Gość wymarzona
nie usuniesz tego dziadostwa domowym sposobem bo takiego nie ma,ja usuwalam corce Wartnem,dosyc drogi ale kuracja sie udala,trzeba stosowac wedlug ulotki i bedzie ok.

a drogi jest taki preparat ?? czy lepiej może zgłosić się do dermatologa ?

Gość wartner kosztuje do 50 zł
wartner kosztuje około 35 do 55 zł:) mnie zeszła sama kiedyś, była od dziecka a któregoś dnia znikła:)

wymarzona guzik prawda jak pozbylam sie kurzajek smarujac je klakiem z kalafiora ten sok ma jakies wlasciowosci

Morska chyba cie pojebało:O tak Ci się wydaje że znikła przez kalafior, kurzajki mogą znikac same tak jak mnie a nic nie stosowałam. A doradzisz dziewczynie jakiś kalafior który okaże się do dupy więc po co jej to.. najlepiej usunąc u dermatologa raz na zawsze

Gość ja uzywam tego do dzieci
Ja swoich pozbyłam się brodacitem. Kiedyś jedną miałam na dłoni a drugą na kolanie, a niedawno na stopie i palcu ze stopy. Z tym ze miejsce ktore sobie tym smarujesz musi byc najlepiej miekkie po naoczeniu i lekko trzeba ta brodawke scierac np pilnikiem i dopiero na to brodacit.

ja w dzieciństwie smarowałam to jakimś kwiatkiem z działki z żółtym sokiem bo tak mi rodzinka doradziła i co, i gówno:O przestałam, dałam sobie spokój z usuwaniem i samo znikło ale w twoim przypadku nie musi zniknac samo więc radze usunac to porządnie:)

Gość dominikzet
ja tez mam to świństwo stosuję duofilm, ale to nie pomaga

wartner kosztuje do 50 zł gratuluje slownictwa jest to bardzo znany i rozpowrzechniony sposob nie wierzysz Towoja sprawa "kwiatkiem z działki z żółtym sokiem' - tak znam ten spoob ale on nie dziala jak nie probowalas kalafiora to sie nie odzywaj kalafiora uzywalam ja moji rodzice i dalsza rodzina wszysktim ladnie szybko poznikalo :P

Gość onanuedchcf48c
zgadzam sie ! jak bylam mala mialam kurzajek pae i w ogrodzie rosly takie wkiatki z sokiem zoltym i babcia mi powiedziala zeby smarowac smarowalam i juz od kilku lat nie mam zadnej kurzajki

Gość ssamo żyyciee
Morska jesteś żabą???? :D ale ty masz nasrane we łbie krótka nóżko:O