Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nee....

Studia...

Polecane posty

Gość no nee....

Witam W tym roku zdawałam maturę, z niezbyt wysokim wynikiem, oraz zdawałam za mało przedmiotów które były mi potrzebne aby dostać się na studia(za późno się dowiedziałam, że są potrzebne inne) i teraz mam pytanie czy mogę w tym roku jeszcze napisać maturę z tych dodatkowych przedmiotów, i jeszcze w tym roku starać się o przyjęcie na jakieś studia niestacjonarne? Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam

Gość taiiwan
LOL tacy ludzie mnie rozwalają. czy ty wiesz że świetnie wykształceni, inteligentni ludzie po dobrych uczelniach mają problemy ze znalezieniem pracy? wyrzucisz tylko pieniądze w błoto i zmarnujesz czas.

Gość desra
ja pierdole jak można być taką ofiarą i nie dowiedzieć się przed maturą jakie przedmioty będą potrzebne !

Gość GYTY UJ & Brsa
Niestety nie. To nie byłoby sprawiedliwe w stosunku do pozostałych. Każdy by chciał mieć więcej czasu na naukę i zdawać w późniejszym czasie. Poza tym co znaczy, że dowiedziałaś się później. Masz dostęp do Internetu, w nim znajduje się wszystko. Teraz jest już za późno na zmiany. Zostaje ci pisanie matury w przyszłym roku wraz z rocznikiem '92.