Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale kurde narobiłam

Wczoraj był mój pierwszy raz, a mój chłopak

Polecane posty

Gość ale kurde narobiłam

Mam 19 lat, z chłopakiem jestesmy razem ok pól roku... Strasznie to przezywałam... Mj facet prawiczkiem nie był, miał doswiadczenie ale bardzo się zawiodłam, wczesniej mówil,ze chciałby by ten seks był dla mnie wyjatkowy a było strasznie, bolalo-ok, normalne, a on zamiast delikatnie to napierdalał mocno. Prawie sie pobeczałam i jeszcze sie mnie zapytał: dochodzisz już? Nosz kurde mac!!! Z bólu nie mogłam. A teraz gadałam z nim a on: no przestań juz z tym!!! Przezywam to, bo pierwszy raz to robiłam ale jego to widocznie nie obchodzi. I powiedział,ze seks to nie koncert życzen! Jestem załamana, co mu odbiło.

Gość prosze doradzcie cos.
a co mu mialo odbic? typowy facet, potraktowal cie jak wór na sperme :o

Gość onanuedchcf48c
o boze wspolczuje ci takiego chlopaka :(((( mnie tez bolalo 1 raz i plakalam a moj chlopak mnie wtedy przytulil

Gość EVERYMANE
zatem jesteś już jedna z wielu dziweczke, która dała się nabbrac na piekne słówka, a jak przyszło co doc zego, to była walona jak wór mięsa, ha ha ha dobrze ci tak, mam nadzieję, że przy okzji zaraził cię kiła utajoną, HSV i HPV zdychaj

Gość ssamo żyyciee
niektórzy faceci niestety nie posiadają uczuc w czasie seksu i zachowują się jak zwierzęta:O

Gość ale kurde narobiłam
wiem, jestem szmata, nic nie znaczącym worem na spermę, k0rewką

Gość ssamo żyyciee
everymane------> a ty pewnie już dawno zdychasz przez kiłę i tym podobne choróbska:O :D

Gość ale kurde narobiłam
No sory, ale jestesmy ponad pol roku ze soba, zawsze byl czuły- ZAWSZE! A teraz nie wiem co się stało, było fatalmnie, obchodzil sie ze mna jak z taką która robiła to już pare razy. Powiedziałam mu to a on: No sorki tak na mnie działasz,ze nie mogłem sie powstrzymac...

Gość fffggggggggggereeee
witaj w swiecie wyruchanych

Gość ale kurde narobilam
tamten to podszyw.

dlatego uważam że prawiczek dla dziewicy i na odwrót ;p bo prawiczek szybko tryśnie i będzie miał po tym miększego i w niepełnym wzwodzie penisa przez co będzie dziewczynie mniej rozpychał pochwę ;)

Gość ale kurde narobiłam
wiem, daję juz po pół roku chodzenia z kolesiem po zawodówce, który łapał mnie na słowa, ale masz dupeczkę, a wczoraj popuściłam mu a on walił mnie tak, ze macica mi do gardła podchodziła :(

Gość ale kurde narobiłam
No ale nie jest prawiczkiem. Wolę sie nie odzywać do niego bo znowu na mnie naskoczy, bo w koncu to nie koncert zyczen, a on spieprzył mi moj pierwszy raz! Który mial być wyjątkowy

Gość ale kurde narobiłam
No te głupie teksty to podszyw.

Gość ale kurde narobilam
jestem załamana, czuję sie strasznie. Pogonić... hmmm...

a postaw sie troche w jego sytuacji. kulminacyjny moment-pierwszy seks z dziewczyną, do tego jej pierwszy seks- i słyszy ze było do dupy.głupio mu i dlatego sie tak zachowuje spróbujcie jeszcze raz i tyle.na bank sie abrdziej postara

Gość EeeeeeeCO?!!:O
Wspolczuje, debil z niego. Moj narzeczony robil to delikatnie. BO ZEBY NA CHAMA TO PRZESADA!!!

Gość ale kurde narobiłam
pragnę, by na mnie krzyczał, brał mnie wulgarnie i jeszcze bił za to, że zupa była za słona - to moja pewna przyszłość z moim ukochanym, którego poznałam w całości w ciągu 6 miesięcy (co i tak uważam za zbyt długi okres na pełne poznanie człowieka)

Gość matacz..
facet ma racje ! pierwszy raz nie ma sie co tyrtolic bo gdyby to zrobił zapewne tych pierwszych razów było by kilkanascie Nie wiem jak było z gra wstepną jesli jej nie było to palant z niego

Gość ale kurde narobiłam
Mi jest bardziej głupio, zwijałam się z bólu, on sie nawet nie zapytał jaki mi jest, tylko, czy dochodze. Nie będę milczała, a co miałam go pochwalic? Zero jakiegoś poczucia w sobie,zeby bylo inaczej. Nie tak miało być, no ale jak to powiedział to nie koncert zyczen. Myślałam,ze jakos sie przygotujemy, jakasdłuzsza gra wstepna na rozluźnienie ale nie... po pocałunkach odrazu.

Gość ale kurde narobiłam
Ja 19, on 22.

O kurwa. A może on był prawiczkiem? Gdyby był doswiadczony i zalezalo mu na Tobie - nie dymalby "brutalnie". Wiec jest opcja ze byl prawiczkiem i Cie oklamal albo ze ma wyjebane jajca :O

Gość odpowiem......
to jak teraz będzie chciał seksu to mu powiedz że to nie koncert życzeń :D dupek z niego do tego pozbawiony uczuć ...