Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ecchi

Normalna, czy patologia? ;*

Polecane posty

Witam. Mam pewne pytanie, do was drodzy kafeterianie. Opis sytuacji: około 20 letnia dziewczyna robi w kiblu lodzika swojemu dopiero co poznanemu chłopakowi (są razem kilka dni). I teraz pytanie. Jak uważacie? To normalne zachowanie? Bo ja uważam że tak, że w dzisiejszych czasach to norma, natomiast mój kolega ma w tej sprawie całkiem odmienne zdanie. Uważa że dziewczyny tego typu to puszczalskie dziwki itp. Dlatego zrobiłem ten topic. Chciałem poznać waszą opinię na ten temat. Proszę o komentarze. Z góry dzięki. Ps. Oczywiście opisana sytuacja nie miała miejsca, to tylko taki przykład.

Dla mnie patologią jest, jak kobieta ma 26 lat, ma faceta a po 5 miesiacach zwiazku nadal mu nei chce dac. A jesli kobieta robi dobrze swojemu facetowi, znaczy to, ze lubi seks, a nie robi to z innym, tylko ze swoim, wiec nei widze w tym nic zlego.

Gość dnenaa
uważam to za norme

ze robi loda to uwazam jak najbardziej normalne ale w kiblu..... no to mi juz nie tak bardzo pasi...... Ale to mmoja ocena....... Nigdy nie lubialam i nadal nie lubie takich miejsc..... moze jestem za "czysta" albo juz za stara na takie numery?

Gość (Ło)patolog
Patologia dziś to jest, jak ON robi JEJ lodzika. Ale jacy ludzie, takie czasy. I takie patologie.

Gość najdziwniejszy
normalne... ktoz nie dalby sie poniesc urokowi tej romantycznej chwili w publicznym wc 🖐️

Nie jestem pewien, czy tak wiele jest 20 letnich dziewczyn robiacych w kiblu loda po kilku dniach znajomości. Zapewne jednak takie istnieją. Nie obrzucałbym ich od razu epitetami, ale na żonę też bym nie polecił, chyba że za parę lat. Jak się wyszumi, to z niej też mogą być ludzie.