Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..Barmanka..

CLUB CAFE!!!!!

Polecane posty

nie muszę miec nicka "zawsze szczery" by być zawsze szczerym. nie muszę mieć nicku "naczelny cham kafe" by być chamem. a Ada$iowi nie staje? ;)

" zart z adasiem? on jest chyba niezrownowazony smiem twierdzic. " dlaczego tak twierdzisz? chodziły plotki, że mu szpilkami, tapicerkę w cobrze zniszczyłaś, pewnego wieczoru. ;)

Nie istnieje jeszcze odbrumiacz. Nawet NASA go jeszcze nie wymyśliła.

Chodziło mi o Adasia. Czy na żądanie także ma problemy ze wstawaniem.

ja tam mam parę dam... króla... i dwa jopki(walety dla niekumatych) to prawie jak street grasz na ulicy? moze do baru wejdz

Się nie nie znam na karcianych zagrywkach. Posiedzę na barze.

A para sole od słońca gdzie można rozstawić?

a bop to było tak: Średniowieczna karczma, wieczór, w środku bawią się rycerze i giermkowie popijając miodek pitny, ktoś gra skoczną melodię na lutni. Nagle drzwi od karczmy się otwierają wchodzi goniec i mówi: - Chowajcie się wszyscy bo Czarny Rycerz nadchodzi!! Wszyscy więc się pochowali gdzie mogli, czekają pół godziny, godzinę, nikogo nie ma. Zabawa więc dalej ruszyła, znów wszyscy popijają miodek. Ponownie drzwi od karczmy się otwierają, wbiega zdyszany goniec, lekko posiniaczony i krzyczy: - Chowajcie się wszyscy bo Czarny Rycerz nadchodzi!! Znów się wszyscy pochowali gdzie kto mógł, czekają, mija godzina, półtorej, nikt nie przychodzi. Ponownie więc zabawa się rozkręciła, wszyscy śpiewają, piją miodek...Nagle drzwi karczmy otwierają się z hukiem i do karczmy wpada na wpół żywy goniec, cały pokrwawiony i mówi słabym głosem: - Chowajcie się wszyscy bo Czarny Rycerz nadchodzi!! Wszyscy się pochowali, tylko jeden giermek siedzi dalej przy stoliku i sączy miodek, myśląc sobie, że pewnie tym razem to też fałszywy alarm. Ale nagle za drzwiami słychać metaliczne kroki, drzwi od karczmy otwierają się powoli ze skrzypem i do karczmy wkracza rycerz. Giermek wystraszony, zamurowało go, boi się ruszyć. Rycerz podchodzi do niego, wskazuje palcem i mówi: - Ty! Zrobisz mi laskę! Wystraszony giermek, chcąc nie chcąc, musiał spełnić żądanie rycerza. Gdy już było po wszystkim rycerz mówi: - No! Dobrze było! A teraz chowajmy się bo Czarny Rycerz nadchodzi...