Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..Barmanka..

CLUB CAFE!!!!!

Polecane posty

Barmanka trafić ciężko do Ciebie. Słabo serwujesz i reklamujesz.

Gość xxooxxoo
miecz: sward

Gość xxooxxoo
sword

xxooxxoo Powtórz jeszcze z 5 razy. sword sword sword sword sword

Gość xxooxxoo
agent, nie ma za co, ale za następne tłumaczenie przygotuj piątkę złociszów :-)

dopijam co miałem i wychodzę. jak zwykle na zeszyt poproszę. obiecuje oddam jak funt znów będzie za 6zł. ;) :D w ogóle nie wiem co to za bar, bez opowiadania sobie kawałów barowych. dzwoni facet domofonem do mieszkania, odbiera inny facet: -czy moge z panska zona? -nie ma jej -wiem, bo jest u mnie. ale ja sie pytam czy moge?

- Podobno picie alkoholu skraca życie o połowę... Ile masz lat Stefan? - 30. - No widzisz, jakbyś nie pił miałbyś teraz 60! : ]

Pewien człowiek budzi się z rana na maksymalnym kacu. Pamiętał tylko że pił już 20 kolejkę w barze. Nagle do pokoju wchodzi żona. Podaje mu siadanie na tacy, głaska czule po czole i goraco całuje. - Słuchaj, nie pamiętam co się wczoraj działo, ale jeżeli chodzi Ci o ugodę podczas rozwodu to nie ma szans! -O co ci chodzi? - I odchodzi uśmiechnięta Mąż już nie wytrzymuje. Idzie do pokoju syna i się pyta co się stało -Słuchaj, wróciłeś totalnie pijany. Chociaż nie, wróciłeś najebany w trzy dupy! Rozwaliłes przy okazji lustro i stłukłeś ulubioną wazę mamy. Jednak gdy ona wstała i próbowała zaciąnąć cię do łazienki abyś się umył, krzyknąłeś: "Spierdalaj kurwo, jestem żonaty" :D :D